Evenement

Webinar: Zakendoen met Curaçao

Webinar: Zakendoen met Curaçao
12 Dec 2018 - 12 Dec 2018 ,

Internationaal Ambitieus is het platform dat handel stimuleert tussen bedrijven uit de 9 landen waar het Nederlands één van de voertalen is. Door deze visie hebben we de afgelopen jaren een internationaal netwerk opgebouwd van top ceo's, -managers, ministers, journalisten en overige belangrijke contacten die van waarde kunnen zijn om internationale groei te realiseren. Van 18 tot en met 20 maart 2019 organiseren wij de zesde handelsmissie naar Curaçao voor bedrijven uit Aruba, Bonaire, Nederland en Suriname.
 

Op het bordes van de Vertegenwoordiging van Nederland in Willemstad na presentaties van Curaçaose professionals (Tekst gaat door onder de foto)


Echter, om internationaal zaken te doen met Curaçao is een goede voorbereiding essentieel zodat de kans van slagen wordt vergroot. Tijdens de webinar van woensdag 12 december 2018 ontvangt u meer kennis over de marktkansen, (fiscale) voordelen, zakelijke (culturele)verschillen, en de aankomende handelsmissie. Na de webinar weet u meer over de kansen en mogelijkheden die dit prachtige eiland te bieden heeft.

Wat is een webinar?
Een webinar is een samenvoeging van de woorden 'Web' en 'Seminar'. Het is een evenement op internet waarbij er alleen een online publiek aanwezig is. U kunt deze webinar dus gemakkelijk volgen via uw telefoon, laptop of computer.

 

Minister van Economische Ontwikkeling, S. Martina, tijdens de netwerkborrel van Internationaal Ambitieus (Tekst gaat door onder de foto)
Minister van Economische Ontwikkeling, S. Martina, tijdens de netwerkborrel van Internationaal Ambitieus

 

Waarom kan Curaçao interessant zijn:
- Nederlands is één van de officiële voertalen
- Onderdeel van het Koninkrijk der Nederlanden, garandeert onafhankelijk en sterk juridisch systeem
- Goed ICT infrastructuur
- De bevolking heeft één van de hoogste levensstandaarden in het Caribisch gebied en staan open voor diensten/producten uit het buitenland
- Strategische locatie en internationaal karakter met focus op de Verenigde Staten en Latijns-Amerika
- Fiscale voordelen voor bedrijven met internationale focus

Kosten:

Geen kosten aan verbonden. We verzoeken u zich wel tijdig aan te melden in verband met het beperkt aantal webinar plaatsen.

Programma woensdag 12 december 2019 (Tijden staan aangegeven vanuit Nederland/CET Tijdzone):

19:00 - 19:20 Silvino Seymor, Internationaal Ambitieus - Zakelijke cultuurverschillen en kansen op Curaçao
19:20 - 19:35 Kimberly Schreuders, EY Dutch Caribbean,  - Fiscale Voordelen zakendoen met/op/via Curaçao
19:35 - 19:50 Vragen vanuit het publiek