Heeft u de ambitie om te groeien met uw bedrijf en internationaal zaken te doen? En bent u daarvoor op zoek naar samenwerkingen? Met de zakenpartner ‘Matchmaking van Internationaal Ambitieus’ gaan wij actief voor u op zoek naar een betrouwbare buitenlandse handelspartner. U kunt hierbij denken aan distributeurs, agenten, productiepartners en een eventueel ander type organisatie waarmee u graag in contact wilt komen.


Zakenpartner Matchmaking

Door het sterke netwerk van Internationaal Ambitieus bestaat er de mogelijkheid om u te koppelen aan ondernemers in 7 landen waar het Nederlands één van de voertalen is. Aan de hand van uw wensen krijgt u een overzicht van de mogelijke buitenlandse zakenpartner. De zakenpartner wordt op voorhand persoonlijk door Internationaal Ambitieus benaderd. Als er wederzijdse interesse is, ontvangt u alle relevante gegevens zodat u persoonlijk contact kunt opnemen.


Wat zal er worden besproken?

  • Het land waar u zaken mee wilt doen
  • Uw motivatie
  • De hoeveelheid tijd en middelen die u heeft om uw plannen te realiseren;
  • Of u een agent, distributeur, importeur, handelsagent of zakenpartner zoekt.


Stappenplan

Als u het formulier invult kunt u aangeven of u openstaat om benaderd te worden in de toekomst of dat u actief op zoek bent naar een buitenlandse zakenpartner. Indien u actief op zoek bent kunt een telefonische afspraak inplannen met Internationaal Ambitieus om vast te stellen wat uw wensen zijn. Na dit gesprek kunt u de opdracht geven en wordt er gezocht naar een zakenpartner. Binnen vier weken ontvangt u meer informatie over de potentiële zakenpartner. Indien er geen passend bedrijf is gevonden betaalt u ook geen kosten.


Kosten

Het telefonisch gesprek is vrijblijvend. Voor de uitvoering van de matchmaking betaalt u een bedrag van €97. Voor dit bedrag ontvangt u binnen 4 weken een overzicht van potentiële zakenpartners en hun reactie op het voorstel.


Lees het succesverhaal van Monique Montagne.