• (+31) 85 792 0492
  • info@interamb.com

David Sint Jago: ‘Als Accountmanager bijdragen aan internationaal zakendoen’

Feature Image

Internationaal Ambitieus is groeiende! Een jaar nadat het nieuwe kantoor werd betreden, was het tijd voor uitbreiding van het team. Die werd gevonden in de persoon van David Sint Jago, die als Accountmanager verantwoordelijk is voor relatiebeheer en acquisitie. Hoog tijd voor een kennismaking dus.

‘Ja, ik ben heel blij met deze stap. Ondanks dat ik niet in Almere woon, zoals Silvino en Pascal, ben ik er wel vaak te vinden, maar ik kom uit Beilen. Topsport is me niet vreemd. Ik heb heel lang op hoog niveau gedanst zelfs op wereldniveau gedanst in een team in Zwolle, waarmee we 2e zijn geworden bij het laatste toernooi. Bij Internationaal Ambitieus zit ik goed op mijn plek!’.

Waarom dan?
‘Ten eerste heb ik Antilliaans bloed en heb ik een broer die op Bonaire woont. Daarnaast woont mijn zus in New York, wat ook een lekker internationale stad is. Ik heb ook een deel Dominicaans bloed. Qua interesse ben ik ook internationaal georiënteerd. Na mijn studie Commercieel Medewerker heb ik de ambitie om door te stromen naar International Business Management. ’

Liefde op het 1e gezicht?
‘Ja, toen ik bij Internationaal Ambitieus uit kwam, sprak het me allemaal meteen aan en wist ik gelijk dat dit bij me paste. Los van het internationaal zakendoen veel reizen, doen we voornamelijk zaken met landen die mij het meest aanspreken, aangezien ik er zelf vandaan kom. Verder vind ik de missie en visie geweldig. Bij de kennismaking met Silvino en Pascal voelde ik me meteen thuis!’.

Wat kan men van mij verwachten?
‘Mijn taak is ondersteuning bij het salesproces en relatiebeheer. Dat betekent veel klantcontact en telefoneren met mensen die interesse hebben getoond in de handelsmissie of onze andere diensten. Uiteindelijk wil ik zoveel mogelijk bedrijven helpen om internationaal uit te breiden door middel van het delen van ons internationaal netwerk’.

Jong en ambitieus
‘In deze sector wil ik succesvol worden. Ik droom van een eigen bedrijf opzetten. Daarom wil ik de komende tijd vooral leren van Silvino en Pascal. Over hoe ik mijn eigen bedrijf moet runnen straks, maar ik wil vooral vele leuke herinneringen maken’. Eind deze maand gaat David ook mee naar Suriname voor de internationale beurs. Daar kunnen de 1e klanten fysiek kennis maken met David.

Actie!
Kennismaken met David? Geen probleem! Hij is al druk bezig met het bellen en benaderen van contacten, relaties en klanten. Kan je niet wachten? Mail dan naar info@interamb.com en vraag om een telefonische afspraak met David

Leave a Comment