• (+31) 85 792 0492
  • info@interamb.com

Webinar: Internationaal zakendoen met Suriname

Feature Image

In het webinar leggen experts uit welke marktkansen er liggen in Suriname, belangrijke stappen om te volgen bij het exporteren van goederen en diensten, diverse exportsubsidies vanuit de Nederlandse en Vlaamse overheid voor uitbreiding van uw onderneming en de handelsmissie naar Suriname in november 2023. Ook hoort u van een ondernemer over haar ervaringen en deelt zij bruikbare tips voor uw bedrijf over zakendoen en investeren in Suriname.

Daarnaast zijn er momenten om uw vragen te stellen.

Voor wie?
Heeft u een bedrijf in Aruba, Bonaire, CuraƧao, Sint Maarten, Belgiƫ(Vlaanderen) of Nederland? Wilt u zakendoen met Suriname en zich ook verder oriƫnteren op andere landen in het Caribisch gebied. Wilt u kennis opdoen van experts over internationaal zakendoen? Dan is dit webinar interessant voor u!

Programma webinar
dinsdag 5 september 2023
Aruba, Bonaire, CuraƧao & Sint Maarten (14:00 ā€“ 15.:00)
Nederland en BelgiĆ« (20:00 ā€“ 21:00)

ā€¢ Welkom – Moderator Pascal Fredrik (NL)
ā€¢ Marktkansen Suriname – Dimitri Lemmer, voorzitter Suriname Business Forum (SUR)
ā€¢ De kracht van exporteren en exportsubsidies – Nelida Cathalina, Profpro (CUR)
ā€¢ Ervaring zakendoen in Suriname en investeren vastgoed – Janneke Smit, (Emerald) Expat Housing Suriname (SUR)
ā€¢ Werkzaamheden uitbesteden MKB-ondernemingen & werken met Surinaams personeel – Zinho Parisius, Inspire Group(SUR)
ā€¢ Handelsmissie naar Suriname en deelname United Caribbean Business Fair – Silvino Seymor, Internationaal Ambitieus (NL)
ā€¢ Q&A

Aanmelden
Aanmelden voor dit webinar kan via onderstaand formulier. De uiterste aanmelddatum is 4 september. Deelname is kosteloos.

Na uw aanmelding ontvangt u per mail de deelnemerslink. Met deze link volgt u op dinsdag 5 september het webinar online. Geef uw vragen vooraf door als u zich aanmeldt. U mag uw vragen ook tijdens het webinar stellen via onze chatfunctie.

Internationaal Ambitieus
Internationaal Ambitieus is een consultancybedrijf dat ondernemingen begeleidt die internationaal willen groeien. Vanwege historische-, maatschappelijke- en economische banden ligt onze focus op de (ei)landen waar het Nederlands Ć©Ć©n van de voertalen is.

De landen waar wij een sterk netwerk hebben opgebouwd en u graag begeleiden naar internationale groei, zijn: Aruba, Belgiƫ, Bonaire, CuraƧao, Sint Maarten, Nederland en Suriname. Dat doen wij onder andere door het organiseren van handelsmissies, matchmaking, internationale congressen en netwerkevents.

Ondernemen in het buitenland is niet altijd makkelijk. U kunt te maken krijgen met handelsbarriĆØres, onvoldoende kennis bij lokale overheden/bedrijven of nadelige lokale wetgeving. Door samen te werken met een ervaren partner, staat u sterker op een buitenlandse markt.

Webinar Zakendoen met Suriname - 5 sep. 2023
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Ik blijf graag op de hoogte van andere updates over internationaal zakendoen

Kijk ook naar: Handelsmissie Suriname november 2023