• (+31) 85 792 0492
  • info@interamb.com

Financiële risico’s; de gevolgen

Onlangs heb ik besloten om alleen maar liefde, vertrouwen, eerlijk- en openheid toe te laten in mijn energieveld. Dit resulteerde erin dat ik wat contacten (tijdelijk) moest verbreken om te waarborgen dat ik in mijn eigen waarheid blijf staan. Ik heb zelfs een challenge georganiseerd op mijn Facebookpagina, genaamd 'Mind Your Own Business', om de focus te leggen op mezelf, daar waar mijn krachten liggen. Uiteraard is het nog steeds een proces en is dagelijkse bewustwording vereist, maar ik merk wel dat er vooruitgang in zit.

 

Een ander gevolg is dat ik VOEL dat de boodschappen in mezelf eruit moeten, dat transparantie vereist is als basis voor het vervullen van mijn zielsdoel. Hier ben ik mee begonnen door mijn meest persoonlijke verhaal openlijk te delen, namelijk over mijn verhouding tot en ervaring met seksuele energie. Hiermee is het echter niet afgedaan. Er is nog een onderwerp dat erom schreeuwt om gedeeld te worden. En dat is mijn financiële situatie.

 

Vrijheid?
Ik weet die dag nog zo goed, ik was in een pretpark, daar waar ik helemaal kind kon zijn en volop kon genieten van het leven zonder enige zorg. Ik sprak over mijn toenmalige baan en besefte hoe ongelukkig ik werd van het principe dat ik elke dag ergens naartoe moest waar andere mensen bepaalden wat ik deed, wanneer ik dat wel/niet goed deed, wanneer ik pauze mocht houden… Was dat dan de vrijheid die je krijgt na school? Het kon toch niet zo zijn dat we op de aarde zijn gekomen om rekeningen te betalen?!
 

Netwerk
Vlak nadat ik mezelf die vraag had gesteld, werd ik geïntroduceerd aan netwerkmarketing, wat mijn hele wereld opende. Zie je wel, er is wel meer mogelijk! Ik leerde veel over mezelf en de opties die beschikbaar waren om geld te manifesteren. Ik kan wel zeggen dat ik vanaf dat moment blijvend wakker ben geworden, beseffende dat ik al die tijd in de matrix had geleefd met een aantal heldere momenten hier en daar, maar deze keer kon ik niet meer terug. Ik wist teveel. Dus zette ik mijn bankrekening in het rood om te investeren in een licentie, met het volste vertrouwen dat ik op een goede manier geld zou gaan verdienen.

Online marketing
Helaas gebeurde dit niet, omdat ik toch het gevoel had dat ik mezelf teveel moest verloochenen om dit te bewerkstelligen, hoe mooi ik het concept ook vond. Javier en ik gingen op zoek naar andere manieren om succesvol te worden. We hadden onszelf inmiddels toegestaan om te dromen en bleven volhouden dat het wel goed zou komen. We leerden nog steeds heel veel over onszelf, ontwikkelden in een hoog tempo, hadden constant inzichten en waardevolle interacties. Maar de stabiele geldstroom bleef uit en we hadden fors geïnvesteerd in trainingsprogramma's.

Weg uit Nederland
Toen we eenmaal uit Nederland vertrokken naar Portugal, lieten we helaas een aantal schulden achter. Maar omdat de incassobrieven in de tussentijd toch wel een effect begonnen te hebben op ons gemoedstoestand, wat ervoor zorgde dat het moeite kostte om daadwerkelijk dat vertrouwen vast te houden, voelde het wel goed om onszelf uit de situatie te halen. Toch achtervolgde het ons natuurlijk gewoon. Het was ook niet dat we wilden vluchten, we hadden even ademruimte nodig om dingen op een rijtje te zetten en weer een nieuw leven op te bouwen.

 

FemmeChantal in Portugal
Maar ook hier besefte ik dat ik op zoek was geweest naar geluk buiten mezelf. Mijn vorige artikel gaat daar zelfs over: 'Emigratie: Waarom van koers wijzigen geen ramp is'. Ik ben zodanig met mezelf geconfronteerd dat ik uiteindelijk wel MOEST gaan doen waarvoor ik op de wereld ben gekomen, hetgeen wat ik in eerste instantie al inzag toen ik losbrak van het systeem. Dus besloot ik me eindelijk volledig te focussen op FemmeChantal, intuitive expression & guidance. Dat ging in het begin ontzettend goed, totdat ik het idee kreeg dat ik 'klanten nodig had' voor een stabiele inkomstenstroom. Die verantwoordelijkheid in combinatie met mijn verknipte relatie met geld, zorgde voor een blokkade in de ontvangst ervan.

 

Dankbaar
Inmiddels hebben we een aantal weken achter de rug die best intensief zijn geweest. Er zijn dagen geweest waarop we alleen boter als beleg en zelfs geen warm water hebben gehad. Voor het eerst ben ik de zin: 'Maar gelukkig hebben we elkaar nog' gaan begrijpen. En ja, we hebben nog steeds onderdak, eten en drinken. En ja, ik ben nu op een dieper niveau dankbaar voor wat ik heb en ook voor wie ik ben. Maar het is ook de drijfveer om door te zetten. En om te ownen welke levensles zich voor mij heeft aangediend om van te leren en te overwinnen. Sinds ik dit doe, merk ik dat het de goede kant op gaat. Er komen weer mooie mensen op mijn pad en ik begin het vertrouwen weer terug te krijgen. In de situatie, en automatisch ook in mezelf.

 

 

 

Verantwoordelijkheid
Op elk niveau neem ik nu verantwoordelijkheid voor de situatie. Ik heb immers een goede basis nodig én de mogelijkheid om te kunnen investeren in de groei van mijn bedrijf. Dus, praktisch gezien door te zoeken naar online werk in de vorm van virtual assistant of iets in die trant, maar ook door te blijven voelen wat de mogelijkheden zijn om de juiste klanten te vinden voor mijn coaching. Of eigenlijk om hen mij te laten vinden. Dit is dan weer vooral een manier van aantrekking die te maken heeft met mijn energie, dus ook daar ben ik nu heel helder en zuiver over, de reden dat ik dit artikel schrijf. En ik netwerk veel met mensen, onderneem actie door bijvoorbeeld op een spirituele beurs te verschijnen, noem maar op. Het is tijd voor volledige verantwoordelijkheid vanuit dit bewustzijn!

 

Waarde(ring)
Ik bepaal namelijk wat ik waard ben, dat is niet afhankelijk van hoe andere mensen mij zien. En ik weet dat ik wat waardevols te bieden heb, waar eigenlijk niet eens een prijskaartje aan gehangen kan worden. Het mooie is, dat ik ook een prachtige review ontving van een coachingscliënt, precies op het moment dat dit inzicht bij mij binnenviel.

 

"Thank you for the great intuitive coaching you provided for me. I really appreciate the way you made the issues at hand smaller, simpeler and containable.
For a person like me that was truly a gift. Step by step we worked towards my goals and now I am making my first step into creating my own business.
Your enthusiasm, positivity, intuitively and groundedness made that possible. 
The only thing I was a bit hesitant about at first was coaching over Skype, but this turned out to be a great plus to be coached in your own home where you have to do most of the work anyway.
The energy and momentum stayed with me instead of loosing it in traffic because of traveling back and forth.

We worked with all aspects of life such as relationships, creativity, sexuality, work and spirituality. It was a joy being coached by you."

 

En toen besefte ik dat het al die tijd mijn eigen mindset is geweest; ik heb geld nooit zo belangrijk gemaakt. Iets waar ik wel bewust van was, maar wat toen op een dieper niveau tot me doordrong. Ik bepaal voor mezelf wat ik waard ben, wat ik te bieden heb. Als ik niet zie dat daar een waarde in zit, hoe gaan andere mensen dat dan zien?! En hoe kan ik nou mijn zielsdoel hier op aarde vervullen als ik mezelf niet in leven kan houden? Hoe kan ik andere mensen helpen naar hun hoogste staat van bewustzijn, als ik niet eens goed in mijn vel zit omdat ik me zorgen maak? Niet! Geld is geen doel, maar blijkbaar wel een belangrijk middel.

Dus oh, wat waardeer ik deze waardevolle les! En dan ben ik nu klaar voor het vergaren van een stabiel groeiende inkomstenstroom met het uitvoeren van wie ik ben en waar ik bewust voor kies om in te geloven. Openheid, vertrouwen, liefde. Oh, en ik heb nog zoveel plannen uit te voeren waarmee ik van waarde wil zijn, (groepen) mensen wil helpen!

 

Vond je dit artikel waardevol? Voel je dan vrij om dit te delen en/of erop te reageren. Overigens is er ook de mogelijkheid om te doneren op mijn website, zodat ik nog beter kan investeren in de groei van mijn bedrijf door middel van persoonlijke ontwikkeling en het plaatsen van gratis content. Hier kan je ook een bericht voor me achterlaten. Ik sta altijd open voor interessante inspirerende interacties 😉