• (+31) 85 792 0492
  • info@interamb.com

Jurgill Burnett: één van de weinige Surinaamse eigenaren van een Klant Contact Center

Feature Image

Jurgill Burnett, geboren in Suriname, is de pionier en trotse Founder & CEO van ContactSu BPO, een succesvol Klant Contact Center in Paramaribo. Zijn ondernemersreis is gestart na zijn studie International Business & Management en toont zijn doorzettingsvermogen en strategisch inzicht, vooral bij het overwinnen van uitdagingen zoals valutaschaarste.

Jurgill Burnett, geboren op 3 februari 1997 te Paramaribo, heeft na het afronden van zijn middelbare school International Business & Management gestudeerd. Vier jaar geleden richtte hij ContactSu BPO op. Positief ingesteld, streeft Jurgill ernaar het beste uit het leven te halen en koestert hij zijn nauwe band met familie en liefde voor dieren, met name zijn honden.

Pionier in Suriname
‘Ik ben de Founder & CEO van ContactSu BPO, dat klantcontacten afhandelt voor bedrijven in de BENELUX vanuit Suriname’, geeft Jurgill trots aan. Jurgill is een pionier in de sector als één van de weinige Surinaamse eigenaren van een Klant Contact Center in het land. Momenteel werkt hij aan de oprichting van een evenementenbureau voor de zakelijke sector.

Ondernemersreis
Zijn ondernemersreis begon tijdens zijn middelbare schooltijd, waarbij zijn passie voor ondernemen al vroeg naar voren kwam. Na ervaring opgedaan te hebben bij Telenamic, waar hij als teamleider betrokken was bij call center management, nam Jurgill in 2021 ontslag om zijn eigen Contact Center te starten. Binnen drie maanden ontving hij zijn eerste opdracht na het creëren van een Facebook-pagina met zijn contactgegevens.

Valutaschaarste
Tijdens zijn internationale ondernemerschap ondervond Jurgill uitdagingen, waaronder de valutaschaarste in Suriname. Hij besloot om zijn personeel en leveranciers in valuta te betalen, waardoor de salarissen waardevast bleven en de operationele kosten beter beheersbaar waren. Ondanks zijn succesvolle ondernemersreis deelt Jurgill de waarde van een goede financiële administratie.

‘Indien financiën niet je sterkste kant is, laat dan je financiële administratie doen door een boekhouder of accountant’, sluit hij af.

Nieuwsbrief Internationaal Ambitieus
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Maandelijkse Nieuwsbrief