• (+31) 85 792 0492
  • info@interamb.com

Evenementen

Feature Image

Internationaal zakendoen

Naast onze handelsmissies verbinden we ook op andere wijze ondernemers aan elkaar. Vaak lopen de handelsmissies parallel aan de evenementen, die we gelijktijdig organiseren als we eenmaal in het land van bestemming zijn. Zo hebben we standaard netwerkbijeenkomsten in het handelsmissieprogramma opgenomen, zowel besloten als openbaar. Daarnaast organiseren we jaarlijks een congres over internationaal zakendoen, de afgelopen jaren vonden die plaats in Aruba, Bonaire, Nederland en Suriname. Hiervoor laten we internationale sprekers overvliegen en stimuleren we internationaal zakendoen. Tot slot organiseren we regelmatig masterclasses, webinars en informatiebijeenkomsten, die als preview dienen voor mensen die zich willen oriƫnteren op hun mogelijkheden op internationaal gebied.


Exclusieve netwerkbijeenkomsten op C-Level

Tijdens de besloten bijeenkomsten vindt vaak ook al matchmaking plaats, waarbij we de deelnemende organisaties koppelen aan lokale top-ondernemers en C- level professionals en topambtenaren. Dat past ook beter bij een besloten bijeenkomst waar het aantal genodigden en aanwezigen beduidend kleiner is dan bij de openbare netwerkbijeenkomsten. Vaak koppelen we de besloten netwerkbijeenkomst aan een bedrijfsbezoek. Een lokale ondernemer biedt zich dan aan als gastheer of -vrouw, stelt een ruimte beschikbaar en zorgt daarbij voor hapjes en drankjes. Daarmee creƫren we gelijktijdig aan de besloten netwerkbijeenkomst een spectaculair bedrijfsbezoek.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze evenementen? Meldt u dan aan voor de nieuwsbrief en u wordt tijdig geĆÆnformeerd en up to date gehouden.

Nieuwsbrief Internationaal Ambitieus
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Maandelijkse Nieuwsbrief