• (+31) 85 792 0492
  • info@interamb.com

Over ons

Feature Image

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Silvino Seymor en Pascal Fredrik zijn sinds augustus 2015 de eigenaren van Internationaal Ambitieus. Tijdens de vele reizen van Silvino kwam hij tot de ontdekking dat hij buiten Nederland ook in België, Suriname, Aruba en Curaçao in het Nederlands kon communiceren. Deze landen staan in verbinding met elkaar, maar op zakelijk gebied lagen er volgens hem nog vele mogelijkheden voor ondernemers.

Zoals veel succesvolle plannen ontstaan, in een gezellig cafe onder het genot van goed bier, werd Pascal benaderd om een bedrijfsproces uit te werken vanwege zijn sterke bedrijfskundige achtergrond. Samen besloten ze om ondernemers te verbinden binnen de 9 landen waar het Nederlands één van de voertalen is of onderdeel is van het Koninkrijk der Nederlanden om zodoende meer handel tussen de landen te creëren. U kunt hierbij denken aan de volgende gebieden: Aruba, Bonaire, Curaçao, Sint Eustatius, Saba, Sint Maarten, Suriname, België en Nederland.[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=wM0tnZJv1Mc”][vc_empty_space][vc_column_text]

Waarom Internationaal Ambitieus?

Als ondernemer is het belangrijk om op een bepaald moment uw bedrijf uit te breiden. Door te internationaliseren kunt u uw schaal vergroten, risico’s spreiden, lokale economie versterken en uiteindelijk volgt de erkenning. Ondernemen in het buitenland klinkt mooi, maar is zeker geen eenvoudige opgave vanwege de vele obstakels die het internationaal zakendoen met zich meebrengt. Taal, communicatie en cultuurverschillen zijn aspecten waar weinig ondernemers rekening mee houden. Internationaal Ambitieus geeft daarom aan dat als u in het Nederlands kan blijven communiceren en ondernemen, veel zaken gemakkelijker zullen verlopen.

Om de verbinding te creëren organiseert Internationaal Ambiteus regelmatig evenementen in verschillende landen, matchen wij ondernemers aan potentiële buitenlandse zakenpartners en organiseren wij handelsmissies waarbij ondernemers kennis kunnen maken met een nieuwe markt en grote kans op nieuwe zakelijke mogelijkheden.

Wij staan altijd open voor nieuwe contacten die kunnen bijdragen aan de zakelijke verbinding die wij willen creëren binnen de 9 focusgebieden van Internationaal Ambitieus.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]