• (+31) 85 792 0492
  • info@interamb.com

Algemeen

Feature Image

Handelsmissie

Wij zijn de enige internationale organisatie die zich concreet richt op zakendoen met behoud van de Nederlandse taal. Dat doen wij onder door andere met onze handelsmissies. Een internationale reis met het doel handel te drijven ter schaalvergroting en omzetverhoging. Onze focus is zakelijke verbinding tussen de landen waar het Nederlands een van de voertalen is: Aruba, Belgiƫ, Bonaire, CuraƧao, Sint Maarten, Suriname en Nederland.

We gaan met een handelsdelegatie op reis naar de landen waar het Nederlands Ć©Ć©n van de voertalen is en koppelen hen aan het lokale bedrijfsleven in een programma van 2 tot 3 dagen.Ā 

Programma
Gedurende het programma nodigen wij experts uit die tijdens de presentaties informatie verzorgen die van belang is om in het bezoekende land zaken te doen. Denk hierbij aan:

  • Met welke (zakelijke) culturele verschillen moet ik rekening houden?
  • Juridische en financiĆ«le informatie
  • Hoe start ik een bedrijf in het land?
  • Van welke investeringsincentives kan ik gebruikmaken?
  • Wat zijn de marktkansen?

 

Belangrijk om te weten
Een handelsmissie biedt de mogelijkheid om gemakkelijker in contact te komen met professionals die doorgaans lastiger te bereiken zijn. Als u deel uitmaakt van een handelsdelegatie straalt dat vertrouwen uit, omdat we de bedrijven screenen alvorens ze deelnemen aan de handelsmissie. Vanwege onze contacten met mediabedrijven hebben onze deelnemers ook regelmatig interviews afgestaan aan kranten, radio en televisie.

Om echt onderdeel te worden van Internationaal Ambitieus is het belangrijk om vooral oprecht te genieten van het land en de gewoontes van de lokale bevolking te ontdekken, want uiteindelijk straalt u die ‘vibe‘ ook uit naar uw potentiĆ«le samenwerkingspartner.

Referenties
Lees hier de felicitatiebrieven van de Nederlandse Ambassade in ParamariboĀ en het Ministerie van Economische Ontwikkeling in CuraƧao, waar wij vaker mee hebben samengewerkt.

Aankomende handelsmissie
Heeft u interesse om in de toekomst deel te nemen aan Ć©Ć©n van onze handelsmissie? Schrijft u zich dan in voor onze nieuwsbrief.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Maandelijkse Nieuwsbrief