• (+31) 85 792 0492
  • info@interamb.com

In 3 stappen meer succes als ZZP’er

Acht op de 10 startende ondernemers stoppen binnen het eerste jaar. Wat is er dan beter dan leren van ondernemers die het wel hebben overleefd? ZEPservice en Speaker’s Night slaan de handen weer ineen om een avondvullend programma vol inspiratie en vermaak aan te bieden. Donderdag 24 november om 20.00 uur vindt het allemaal plaats in het theater van De Nieuwe Bibliotheek.

De Almeerse Chantelle do Rosario deelt een persoonlijk verhaal en vertelt hoe ze in één jaar van haar bedrijf Maid in Full van een eenmanszaak uitgroeide naar een BV. Adham Laamraoui is expert op het gebied van Digital Marketing, een onmisbaar onderdeel voor hedendaagse ondernemers. Hoofdspreker van het evenement Roeselien Wekker is bekend van tv en is vaste spreekster bij Week van de Ondernemer namens de ING. Als gastspreker maakt Haags Ondernemer van het Jaar Kris Florek het feestje compleet. De presentatie is in handen van Monique Dekker van ‘Art of Presence’.

Van eenmanszaak naar BV
Chantelle do Rosario is oprichtster en eigenaresse van het populaire Maid in Full. Zij zal vertellen hoe ze op dit idee kwam en waarom dit onlosmakelijk verbonden is aan haar persoonlijke doorbraak. In nog geen jaar tijd groeide ze uit van een eenmanszaak tot een BV. Het leverde haar een plek op in de Kleurrijke Top 100.

Digital Marketing
Adham Laamraoui is expert op het gebied van digitale marketing. Hij zal een verfrissende lezing houden en dat samen laten komen met een quiz. Zijn interactieve lezing zal zorgen voor vermaak, inspiratie en kennis op het gebied van digitale marketing voor je onderneming.

Bekend van TV!
Roeselien Wekker heeft vaker bij Speaker’s Night gestaan en is als pitch-deskundige de hoofdspreker van de avond. Na haar tv-optreden bij Zapp Magic staat ze als spreker op het programma voor het ING-team bij Week van de Ondernemer. Daarnaast is ze nauw betrokken bij ZZP Talks en ZZP Agenda. Zij zal spreken over succesvol continuïteit van opdrachten realiseren als ZZP’er en hoe onderling samen te werken.

Internationale topspreker als gast
Kris Florek was Haags Ondernemer van het Jaar en is vaker op hhet National Achievers Congress als spreker te zien geweest. Deze internationale topspreker kwam uit Polen zonder de Nederlandse taal te kennen en bouwde een miljoenenbedrijf op. Hij vult de sprekerslinie aan als gastspreker.

Actie!
Kortom, een avond vol inspiratie en entertainment zoals je van ons gewend bent bij Speaker’s Night. Bestel nu je kaartje via deze link.