• (+31) 85 792 0492
  • info@interamb.com

Internationaal Ambitieus… Want de taal verbindt ons!

IA wordt straks onmisbaar voor de politiek. IA is de toekomstige motor van het internationale bedrijfsleven. De mode-industrie haalt binnenkort inspiratie uit IA. Benieuwd waarom? IA deelt het graag met je. Door internationale ambities te verenigen staat IA voor een helse klus, maar wel een klus met een nobel doel. De Nederlandse taal is op wereldschaal klein en als je klein bent en moet opbotsen tegen grote landen, dan moet je slim zijn. Dat kan door de krachten te bundelen met overeenkomstige partijen. Eendracht maakt macht. Dus, Aruba, België, Bonaire, Curaçao, Nederland, Saba, Sint Eustatius, Sint Maarten en Suriname… Laten we de krachten bundelen, want de taal verbindt ons.

Gerelateerd: Praat Nederlands met me

Die verbinding is op oneindige manieren mogelijk. De artikelen die door ervaringsdeskundigen worden geschreven zijn een manier. De volgers op Facebook en op de website zijn een manier. Een andere manier is door een team te vormen. Met Internationaal Ambitieus staan we voor verbinding, maar dat kunnen we alleen doen als ons eigen team een verbinding vertegenwoordigt. Ons team heeft vooral behoefte aan schrijvers uit België, Aruba, Bonaire, Curaçao, Saba, Sint Eustatius en Sint Maarten. Kom je niet uit die landen, maar wil je toch schrijven? Ook voor jou zijn er mogelijkheden.

Internationaal Ambitieus zoekt schrijvers!
Maak nu gebruik van de mogelijkheid om jouw expertise te delen binnen een internationaal netwerk. Door te schrijven kan jij je expertise delen en ben je kosteloos marketing aan het doen voor jezelf en/of je bedrijf. Benieuwd naar de voorwaarden? Meld je aan via in**@in******.com!

Gerelateerd: Hoe word ik miljonair met bloggen?

Moet ik ervaring hebben?
Schrijverservaring is niet noodzakelijk. Onze redactie is er om te redigeren en aan te passen daar waar nodig. Mocht je hulp nodig hebben, dan staan we voor je klaar! Je bent vrij om te schrijven waar je over wil, maar houd wel rekening met onze richtlijnen. IA plaatst artikelen binnen de topics carrière & ambitie, coverstories, lifestyle, ondernemen,  opleiding, politiek, trends en Young professionals. IA wil informeren, enthousiasmeren en kansen en mogelijkheden creëren voor ondernemende en ambitieuze mensen.

Meld je aan bij Internationaal Ambitieus… Want de taal verbindt ons!