• (+31) 85 792 0492
  • info@interamb.com

Mo ’the messenger’ Hersi!

 

 

 

Mo Hersi is 31 jaar. Op 3-jarige leeftijd vluchtte hij met zijn ouders vanuit Ethiopië naar Nederland. Onlangs heeft Mo 31 dagen door Nederland gereisd. Het was zijn missie om mensen weer ouderwets met elkaar in verbinding te brengen. Bekijk het filmpje om een indruk te krijgen van zijn reis door Nederland.

 

 

 

Tijdens de 101e editie van de Nijmeegse Vierdaagse liep Mo mee. Een logisch vervolg na zijn reis door Nederland. Onlangs is de crowdfunding voor de documentaire 'The Messenger' van start gegaan. De teller staat nu al op € 1720, dat is 22% van het totale bedrag dat nog moet opgehaald worden. Het totale bedrag wat opgehaald moet worden is € 7500. De crowdfunding campagne duurt tot 14 augustus 2017 dus, daarom heeft hij uw hulp nodig om dit project te realiseren! 

Waarom moet deze film gemaakt worden?
Mo wil mensen laten zien dat dingen in Nederland best goed geregeld zijn, ondanks de uitdagingen waar vluchtelingen mee te maken hebben. Zij hebben soms dagen of weken geen contact met vrienden of familie en kunnen redelijk geïsoleerd leven als zij buiten beeld vallen. Tegelijkertijd wil hij mensen ook bewust maken van het feit dat er nog erg veel landen gebruik maken van "The Messenger". Deze landen beschikken namelijk niet zo vanzelfsprekend over tv, radio of internet.

Trailer
Bekijk de trailer en ondersteun de realisatie van dit project via ‘Cinecrowd – The Messenger!’. Als donateur maakt u kans op meerdere rewards, onder andere een overnachting in een Bed & Breakfast en nog veel meer. Mo hoopt dat u dit project wilt delen binnen uw netwerk en dankt u alvast voor uw steun!