• (+31) 85 792 0492
  • info@interamb.com

Piraten van het Caribisch gebied

**IA gaat hard en de artikelen komen in hoog tempo voorbij. Het fijne is dat je op een gegeven moment meerdere verhalen hebt, die je met elkaar kunt verbinden. Dat is ook waar IA voor staat. In dit artikel vind je een beknopte samenvatting van een paar ‘piraten in het Caribisch gebied’. Maak kennis met de magie van Curacao, de dansgekte op Saba en het barstende talent uit Suriname!**

**Curacao**

Rob Reijnaert is oud-directeur van de Centrale Bank van Curacao. Hij durfde de overstap te maken van Nederland naar Curacao en werd verliefd op dit geweldige eiland. Zijn verhaal moet de nieuwsgierigheid aanwakkeren van de mogelijkheden in ‘Dushi Korsou’! Het [artikel](http://http://www.internationaalambitieus.com/blog/post/rijkdom-op-curacao-en-sint-maarten).

**Happy op Saba**

De kleinste gemeente van het Nederlands Koninkrijk had een wel heel bijzondere manier om promotie te maken voor haar naam. Saba, ook wel ‘the unspoiled Queen’ genoemd produceerde een unieke clip op de melodieën van Pharrel Williams’s meesterhit ‘Happy’. Maak kennis met Saba! Klik [hier](http://http://www.internationaalambitieus.com/blog/post/pharrell-williamss-happy-schudt-saba-wakker).

**Op handelsmissie naar Suriname**

Dennis Lapar, eigenaar van Finance Suriname, organiseert op 30 september een congres over economische mogelijkheden in Suriname. Vergis je niet, de Surinaamse economie groeit al 5 jaar achtereen, terwijl er wereldwijd crisis was en de economie van Nederland bijv. daalde. Het is niet voor niets dat Nederlandse bedrijven massaal hun business outsourcen naar het lekkere Suriname! Klik [hier](http://http://www.internationaalambitieus.com/blog/post/congres-zakendoen-met-suriname-en-handelmissie-naar-suriname) voor het artikel.

**Piraat of parel?**

Winston Scholsberg. Een artiest binnen de wereld van motivational speakers, die met zijn Surinaamse roots en talent voor entertainment een formule heeft gecreëerd: de WES methode. Hij komt net zo verrassend uit de hoek als captain Jack Sparrow en is na Cambodja druk bezig om de Zuid-Amerikaanse markt te veroveren. De makkelijkste weg is, je raadt het al, via HUB Suriname. Benieuwd naar deze parel? Klik [hier](http://http://www.internationaalambitieus.com/blog/post/geld-verdienen-met-spreken-mensen-inspireren-en-reizen).

**‘Parel’ Roman**

De letterlijke vertaling van de naam Pearl is ‘Parel’ en deze jongeman doet zijn naam eer aan. Met zijn bijzondere verhaal en een naam die niet zou misstaan op een boek is hij ontzettend inspirerend. Naar Nederland gekomen om te studeren en al studerende 2 bedrijven opzetten. Wederom een parel uit Suriname. Hij [vertelt](http://http://www.internationaalambitieus.com/blog/post/9-jaar-geleden-geemigreerd-en-momenteel-twee-bedrijven-hoe-doet-hij-dat) over zijn weg naar dit succes.