• (+31) 85 792 0492
  • info@interamb.com

Praat Nederlands met me!

Deze week zijn wij met Internationaal Ambitieus live gegaan. Wij zijn erg enthousiast over de reacties tot nu toe en het smaakt naar meer. Internationaal Ambitieus staat voor verbinding van alle Nederlandssprekende landen. Door deze verbinding hebben Nederlandssprekenden meer mogelijkheden, een hoger bereik en een groter afzetgebied dan alleen de binnenlandse grenzen. Ben je benieuwd naar het verhaal achter Internationaal Ambitieus?

Wat is Internationaal Ambitieus?
IA is een platform om het potentieel binnen het segment van Nederlands sprekende landen te benutten. Denk hierbij aan de ondernemer in Aruba, die zijn product ook in andere Nederlandstalige landen wil verkopen voor een groter afzetgebied binnen hetzelfde taalgebied. Of afgestudeerde studenten uit Curaçao die een carrière willen opbouwen in België. Of Nederlandse Young professionals die graag willen werken in de tropische temperaturen die Suriname hen biedt. En zo zijn er nog een legio kansen en mogelijkheden.

Hoe werkt Internationaal Ambitieus?
IA plaatst artikelen binnen de topics carrière & ambitie, coverstories, lifestyle, ondernemen,  opleiding, politiek, trends en Young professionals. Met deze artikelen willen wij betrokkenheid creëren naar inwoners van de Nederlandstalige landen onderling. Tevens wil IA informeren, enthousiasmeren en kansen en mogelijkheden creëren voor ondernemende en ambitieuze mannen en vrouwen en Young professionals.

Waarom is er Internationaal Ambitieus?
Er zijn 8 landen waar Nederlands de voertaal is. Belgie, Nederland, Suriname, Aruba, Bonaire, Curacao, Saba, Sint Maarten en Sint Eustatius. Als je alle Nederlandssprekenden personen wereldwijd bij elkaar optelt is het totaal ineens 28.838.483 miljoen. Nederland is het grootste land met 16,8 miljoen inwoners en Saba het kleinste land met 1.824 inwoners. Toch hebben beide landen een potentieel bereik van ruim 28 miljoen mensen. IA wil hiermee duidelijk maken dat wij binnen de gemeenschap van Nederlandssprekende landen te weinig van ons potentieel benutten.

Tijd voor actie!
Sluit je aan bij Internationaal Ambitieus door ons te volgen op Facebook en pak je kans als je iets voorbij ziet komen. Met dit platform vervagen wij de grenzen van alle Nederlandstalige landen wereldwijd. Tevens is er ruimte voor ondernemende en ambitieuze mensen die ons willen joinen door bijv. artikelen te schrijven of beschikbaar voor een interview.