• (+31) 85 792 0492
  • info@interamb.com

Speaker’s Night: Women Deluxe op 15 november

 

 

 

Speaker's Night is een theatervoorstelling met inspiratie verpakt in een jasje van entertainment! Een lekker avondje uit waar je leuke mensen zal ontmoeten, getrakteerd wordt op persoonlijke verhalen en telkens weer verrast wordt met een spectaculaire act… 15 november is de 2e editie van het 3e seizoen. Na de succesvolle editie 'Voor de vrouwelijke ondernemer' komt Speaker's Night nu met een follow-up: WOMEN DELUXE.

Ketty Lollia is auteur van het boek ‘Voel je vrij, vind je weg naar emotionele en financiële onafhankelijkheid’. Pauline Schilder was ongelukkig als juf voor de kinderen, maar staat nu gelukkig op het podium als ‘meester’. Mara Michels is bekend van het programma ‘Mara’s Morning Motivation’ op Radio Stanvaste. Jolanda Oskam vertelt als personal styliste hoe je kan uitstralen wie je het allerliefste bent.

Samen sterker
ā€‹Speciaal voor deze editie heeft Speaker's Night de krachten gebundeld met Jennifer Camron van BD4Women. Als 'powerlady' is zij altijd bezig met het inspireren en motiveren van vrouwen, dus over een samenwerking voor een Speaker's Night editie gericht op vrouwen hoefde zij niet lang na te denken. Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws, promo's, interviews, filmpjes en andere relevante zaken? Volg dan de evenementenpagina van Speaker's Night Women Deluxe op Facebook. Je vindt de pagina hier.