• (+31) 85 792 0492
  • info@interamb.com

Suriname in de ban van Internationaal Ambitieus

Woensdag 11 oktober organiseert Internationaal Ambitieus dit jaar voor de tweede keer een internationaal congres. In februari lag de focus op Curaçao, maar ditmaal wordt het congres uitgebreid en is de titel dan ook ‘Zakendoen met Curaçao, Nederland en Suriname’. Om die reden verschenen Silvino en Pascal volop in het nieuws in Suriname. Zie hier het interview op Apintie tv.

Gelijktijdig met het congres organiseert Internationaal Ambitieus ook een handelsmissie. De delegatie telt 13 deelnemers afkomstig uit Curaçao, Nederland en Suriname, waarbij vooral Curaçaose ondernemers flink vertegenwoordigd zijn. Rondom het congres werken zij ook een uitgebreid handelsmissieprogramma af met Internationaal Ambitieus.

Media
Afgelopen maandag waren de heren van Internationaal Ambitieus te gast bij radiozenders ABC en Magic FM en bij televisiezenders STVS en Apintie. Co-founder Silvino verscheen in het populaire programma ‘Mmanten taki’ samen met een van de sprekers van het congres, de heer Gwido Jansen van het Ministerie van Economische Zaken in Curaçao. Met collega co-founder Pascal en deelnemer Tammy Scoop verschenen Silvino en Gwido ook gezamenlijk op tv bij Apintie. De uitzending kunt u bekijken via deze link: http://www.apintie.sr/v18331