• (+31) 85 792 0492
  • info@interamb.com

Waarom jij vrijdag 10 juni zeker in Almere wilt zijn

Op vrijdag 10 juni aanstaande vindt het sprekersevent TEDxAlmere plaats. Maar liefst acht sprekers nodigen jou uit om anders te denken, anders te kijken en anders te ervaren. TEDxAlmere brengt jou met onze sprekers in contact op deze vrijdagmiddag in de nieuwe bibliotheek aan het Stadhuisplein in Almere.

 

Één van de sprekers is jurist Sonia Bagga (foto). Zij zal jou laten zien, horen en voelen hoe belangrijk de waarde van motivatie, durf en passie laten is bij het volgen van jouw weg in de beweeglijke arbeidsmarkt. Sonia zal ons laten zien hoe zij zo flexibel is en wat jij ervoor nodig hebt om dat ook te zijn. Daarbij helpt zij ons om – op een andere manier – te kijken naar de flexibilisering van de arbeidsmarkt, met een zijdelingse blik naar de explosieve groei van zzp’ers in Almere.

Crossing the lines

Het event wordt geopend door wethouder Mark Pol. Het thema van dit jaar is: Crossing the lines. ‘Crossing the lines’ gaat over verbinden, grenzen verleggen, durven, jezelf blijven ontwikkelen en omdenken. Talks over innovatie, puur natuur, communicatie, powervrouwen, design, technologie, ‘mens’-zijn én muziek vragen jouw focus en aandacht. Tussendoor is er ruimte voor ontspanning, lekkere hapjes, drankjes en netwerken! Onze acht sprekers vertellen op geheel eigen wijze hoe zij op hun unieke manier hun grenzen hebben verlegd. Alle sprekers hebben hun eigen binding met de stad Almere doordat ze daar wonen, werken of op een andere manier een bijdrage leveren aan de stad. Met hun verhaal dagen zij jou uit om jouw eigen grenzen te verleggen!

 

Dus als je inspiratie op wil doen, wil innoveren en jouw netwerk uit wil breiden met leuke en interessante mensen, dan moet je hier zeker bij aanwezig zijn!

 

Nieuwsgierig geworden? 
Koop dan nú je ticket! Er zijn nog maar een paar plaatsen beschikbaar.

Heb jij al een ticket bemachtigd? Deel dit artikel dan met jouw vrienden šŸ™‚ en mijn dank is spraakmakend groot! Ik ben natuurlijk van de partij en ik zou het leuk vinden je daar te ontmoeten!

Linda Graanoogst, licentiehouder TEDxAlmere

fotobijschrift: Jurist Sonia Bagga is een van de sprekers op TEDxAlmere. (Foto: Clickflash.nl Sylvia Huisman