• (+31) 85 792 0492
  • info@interamb.com

Waarom succes begint bij het kennen van jezelf

We hebben allemaal een beeld van wie we denken te zijn en wie wij willen zijn, maar zelden staan we daar bij stil. Net als dat we zelden stil staan bij hoe anderen ons zien. Toch is het zo belangrijk om inzicht te hebben in wie je bent. Het succesvol inrichten van een leven dat bij je past begint bij het kennen van jezelf. Ik ga je 2 hele simpele trucjes geven welke je een beter inzicht geven in wie je bent.

Hoe ziet jouw omgeving jou eigenlijk?
Heb jij de mensen die het dichtst bij je staan wel eens gevraagd hoe zij jou nou eigenlijk zien? Waarschijnlijk niet, maar dit kan een verrassend inzicht geven in wie jij bent. Hoe jouw omgeving jou ziet is zelden hoe jij jezelf ziet. Stel de mensen waarvan jij denkt dat ze je het beste kennen om de volgende vragen te beantwoorden:

  • Wat kenmerkt jou het meest als persoon?
  • Wat zijn jouw sterkste eigenschappen?
  • Wat bewonderen zij in jou?

Wie bewonder jij?
Dit is een hele nuttige en simpele manier om inzicht te krijgen in jezelf, maar wederom denk ik niet dat jij jezelf dit ooit hebt afgevraagd. Ga voor jezelf na wie jouw rolfiguren zijn. Dit kunnen bekende mensen zijn, maar ook gewoon mensen uit jouw leven. Wie zijn jouw favoriete filmsterren, jouw favoriete popsterren of tv persoonlijkheden? Welke prominente figuren bewonder jij? Wie in je persoonlijke cirkel is een voorbeeld figuur voor? Stel jezelf daarna de volgende vraag:

Wat bewonder ik in hen?

Er is een reden dat jij deze mensen bewonderd. Zij hebben iets of doen iets wat jij ook zou willen en hier schuilt een belangrijk hint in. Ontdek wat het is en ontdek wat belangrijk is voor jou. De sleutel tot een gelukkig en compleet leven is jezelf kennen. Neem deze twee tools en ga op ontdekkingsreis. Zou je hier graag wat meer begeleiding bij willen of vind je het fijn om hier eens wat dieper op in te gaan? Ga dan naar mijn website en neem contact met mij op voor een vrijblijvende gesprek.

www.itsme4ulifecoaching.nl