• (+31) 85 792 0492
  • info@interamb.com

10 redenen om naar een sprekersevenement te gaan

Donderdag a.s. (8 oktober) is de aftrap van Speak II UNITE, een productie van Internationaal Ambitieus. Samen met 2 collega’s uit het netwerk zullen we onze persoonlijke verhalen over het verwerven van succes op het gebied van financiën, relaties, gezondheid en werk delen met het publiek. Wat ooit begon als een Facebookgroep is nu dus uitgegroeid tot een evenement. In dit artikel krijg je 10 redenen voor jou waarom je naar het evenement moet komen.

1) Harten veroveren
Wereldwijd is men bezig met relaties. Of het nou om familie gaat, je partner of op het werk. Inter-persoonlijke relaties hebben de kracht om ons te beïnvloeden in zowel positief als negatieve zin. Hier zal ik het over gaan hebben. Daarnaast krijg je met alle 4 de sprekers in de praktijk te zien hoe harten worden veroverd. Motivational speakers, zoals de populaire Engelse term luidt, zijn geïnteresseerd in mensen en willen bijdragen aan de vooruitgang van mensen. Een perfecte manier om harten te veroveren.

Gerelateerd: Hoe verover je harten?

2) Financieel succes
Waarom zou je zelf het wiel uitvinden als er ook mensen zijn die kunnen vertellen over hun financieel succes? Je kan het beter leren in de praktijk vanuit persoonlijke verhalen dan een boek lezen van een schrijver, waarvan je niet eens weet of die financieel succesvol is.

3) Je lekker voelen
Sprekersevenementen zorgen ervoor dat jij je na afloop lekker voelt. Je hebt inspiratie, enthousiasme, motivatie en liefde gekregen en daardoor kan jij harder lopen dan normaal. Een van de sprekers zal het hebben over voeding en gezondheid. Dit staat aan de basis van je lekker voelen…

Gerelateerd: Waarom mensen bang zijn om in de spiegel te kijken

4) Tips voor carrièreplanning
Een andere spreker die bekend staat als carrièretijger zal vertellen over zijn gedrevenheid en succes bij het maken van carriere. Hoe doe je dat? Hoe zorg je dat je komt waar je naar toe wilt?

5) Stimulans
Als je werk wilt maken van de dingen die je anders wilt dan is stimulans ontzettend belangrijk. Stel je voor dat je niemand hebt bij wie je terecht kan, dan is het goed mogelijk dat je het gevoel hebt dat je niet vooruit komt. Bij dergelijke bijeenkomsten zoals Speak II UNITE kom je in contact met gelijkgestemden met wie je ervaringen kunt uitwisselen na de presentaties.

Gerelateerd: Hoe je succesvol wordt op de 4 grootste gebieden, carrière, financiën, gezondheid en relaties

6) Entree is gratis
Seminars kunnen best prijzig zijn en dat is lastig als je moet gokken of het de investering waard is. Deze editie van Speak II UNITE is gratis omdat IA op deze manier wat terug wil doen voor de maatschappij. Daarom wordt het georganiseerd in het buurtcentrum.

7) Toegang tot sprekers
Bij het National Achievers Congress zijn er vele sprekers die hun zegje doen en vooral hun producten proberen te verkopen, maar na afloop zijn ze snel weg of maken een haastig praatje met je. Bij Speak II UNITE zijn de sprekers volop aanwezig en beschikbaar en kan je tijdens de presentatie of lezing meedoen. Het is interactief.

8) Sprekersevenementen staan dichterbij de praktijk
Vooral bij Speak II UNITE is dat het geval. IA staat voor verbinding en doet dat door de artikelen te laten schrijven door ervaringsdeskundigen. Datzelfde concept wordt toegepast bij het spreken, waardoor het publiek persoonlijke verhalen hoort. De vragen die daaruit voortkomen worden meteen beantwoord, zodat je advies op maat krijgt. Het belangrijkste is dat het sprekersevenement een aanvulling is op de vele boeken en filmpjes over persoonlijk succes. Combinatie van theorie en praktijk.

9) Inspiratie
Om door te gaan op het vorige punt besef je wel dat je nooit uitgeleerd raakt en dat je kan leren door te studeren, imiteren, lezen, luisteren, kijken. Je kunt ervaren, beleven, opdrachten uitvoeren. Toch is inspiratie iets wat sneller overkomt als je het live mee maakt.

Gerelateerd: Hoe een Facebookgroep kan uitgroeien tot een evenement

10) ???
De laatste reden waarom je moet komen kan ik beter laten uitleggen door de nummer 1 Motivational Speaker van de wereld… Tony Robbins.