• (+31) 85 792 0492
  • info@interamb.com

2EMPRESS België: ‘de wereld rondreizen, maar Curaçao voelt als thuiskomen’

Internationaal Ambitieus is het énige consultancyplatform dat ondernemers verbindt binnen de negen Nederlandssprekende landen. Dit doen wij door inspirerende evenementen en buitenlandse handelsmissies te organiseren, maar ook door interviews af te nemen met ondernemende en inspirerende personen. Deze keer interviewen wij het vrouwelijk DJ duo 2EMPRESS. Zij reizen de wereld rond, maar toch voelt Curaçao als thuiskomen voor hen. Waar komt dat gevoel vandaan?

Charline is afkomstig uit Loenhout en geboren te Antwerpen op 11 januari 1988. Al heel haar leven heeft zij een passie voor muziek en paarden. Ze is door haar ouders opgevoed met paarden. In haar vrije tijd is zij professionele ruiter en ze bezit samen met haar ouders een privéstal ‘ Stal Vandergeeten ‘. Op vrije momenten in het jaar staat ze  ook op internationale wedstrijden in België.

Justine is afkomstig uit Ekeren en geboren te Antwerpen op 4 mei 1992. Justine heeft Poolse ouders en familie in Polen. Voorheen studeerde Justine rechten. Deze studie heeft zij opgegeven voor 2EMPRESS. Tussentijds doet zij nu nog modellenwerk in het binnen- en buitenland.

 

Veel jongeren willen ook graag een beroemde DJ worden, wat zijn de grootste uitdagingen van het bijkomende succes?

‘Met beide voetjes op de grond blijven en nooit denken dat je er al bent. De grootste uitdaging is om altijd met iets nieuw te komen, zowel op muzikaal vlak als in andere creatieve dingen. We hebben een enorm goed team achter ons dat dagelijks bezig is met optredens, sponsorships en travels. We zitten ook wekelijks samen met iedereen om nieuwe dingen en andere zaken uit te werken. We denken vaak dat het maanden gaat duren om iets voor elkaar te krijgen, maar uiteindelijk gebeurt het al binnen enkele weken.'

 

Hoe blijven jullie positief en gemotiveerd?

'De feedback van onze fans is iets dat onbetaalbaar is om ons gemotiveerd te houden. We krijgen dagelijks berichten via social media van mensen die ons willen ontmoeten of naar een optreden komen. Daarbuiten natuurlijk vrienden en familie die ons vanaf dag één hebben gesteund.'

 

Naast alle uitdagingen, mag je natuurlijk ook genieten van de successen.  Wat is voor jullie het grootste succes?

Onze grootste successen zijn eigenlijk nieuwe plekken en mensen ontmoeten over de hele wereld en onze passie en muziek delen met al deze mensen. Daar genieten we enorm van. Natuurlijk staan we momenteel nog maar aan de voet van de berg, maar we doen ons uiterste best om ooit mee aan de top te draaien.

 

Jullie hebben al in Zuid-Amerika opgetreden. Maar ook al in Caribisch Nederland?

Klopt! We hebben al eens een tour gedaan in Brazilië waar we onder andere een dj-set hebben gespeeld in diverse clubs met als kers op de taart het bekende concept uit Ibiza “ Pacha Ibiza on Tour “. Verder stonden we reeds in landen zoals Mexico en Costa Rica. Ook stonden we op enkele Caribische eilanden zoals Cuba, Sint Maarten en Curaçao.

.

Curaçao blijft voor ons toch nog altijd één van de mooiste plekken op aarde en het voelt altijd als thuis komen. Twee jaar geleden zijn we door familie Van de Mosselaar van Kokomo Beach ( één van de prachtige stranden van Curaçao) gevraagd voor een dj-set op één van hun evenementen op het strand. Ze organiseren daar elke maand de bekende full moon party’s maar ook door het jaar hen organiseren ze evenementen met hele grote artiesten als Martin Garrix, Sidney Samson, Lil John en Quintino. We hebben nu denk ik al acht keer opgetreden op Kokomo Beach dus daar heerst een gevoel van thuiskomen.

Vorig jaar hebben we nog een nieuwe videoclip opgenomen in Curaçao.

.

 

 

Wat zijn jullie plannen voor de aankomende drie jaar?
We hebben nog zoveel wat we willen bereiken, zowel muzikaal als shows. Zo staat Ultra Music festival zeker vast op ons lijstje dat we daar ooit kunnen staan en natuurlijk één van onze nieuwe tracks die door verschillende grote deejays en radiozenders worden opgepikt! Maar zoals we altijd tegen elkaar zeggen, stap voor stap en genieten van elk moment dat we beleven.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die onder andere Curaçao u biedt als ondernemer? Klik dan op onderstaande banner.