• (+31) 85 792 0492
  • info@interamb.com

3 praktische tips voor succes op een netwerkbijeenkomst

Als ondernemer is het belangrijk om regelmatig netwerkbijeenkomsten te bezoeken. Op deze manier kom je in contact met gelijkgestemden, kan je kennis uitwisselen en het zou natuurlijk mooi zijn als jullie ook nog wat voor elkaar kunnen betekenen. Maar waarom zou je moeten netwerken?

Contacten

Het is heel makkelijk om tegenwoordig mensen via het internet te leren kennen. Maar toch blijft de behoefte om elkaar te ontmoeten zodat het vertrouwen kan worden opgebouwd. Creëer voor jezelf een situatie waarbij je voor elke vraag een persoon kent die jou zou kunnen helpen of desnoods kan doorverwijzen.

Aanrader: Ondernemer, verdien je er al een centje bij?

Onbegrensde mogelijkheden

Na 5 jaar heb ik het netwerken aardig onder de knie en weet ik inmiddels de juiste vragen te stellen om mijn doel te kunnen bereiken. Voor aanvang van het evenement maak ik meestal ook kenbaar dat ik aanwezig zal zijn, zodat de andere aanwezigen kunnen zien wat ik in het dagelijks leven doe. Dit heeft er ondere andere voor gezorgd dat ik vorig jaar met een spreekster in contact kwam en wij uiteindelijk een seminar in Suriname over  'de 17 principes van persoonlijk succes van Napoleon Hill' hebben verzorgd.

Aanrader: Sta nooit meer alleen op een netwerkbijeenkomst met deze 4 tips

Dit is natuurlijk geweldig, maar er zijn ook dingen die ik vaak verkeerd deed en anderen fout zag doen. Deze kan je hieronder in de video bekijken!