• (+31) 85 792 0492
 • info@interamb.com

5 tips voor een Healthy & Sexy lifestyle als ondernemer

Het is een uitdaging om als ondernemer goed voor uw gezondheid te zorgen. U wilt immers ook hard knallen voor uw business zodat deze kan floreren. Toch wil ik u een paar tips meegeven die u kan inpassen in uw planning. Het is belangrijk om tijd vrij te maken voor uw gezondheid, om weer sterker, vitaler en veerkrachtiger te zijn. Hierdoor heeft u de energie om keihard te knallen.

 

Hieronder staan de 5 tips voor een Healthy & Sexy lifestyle als ondernemer.

 1. Sport
  Begin uw dag door te sporten. Zo hoeft u overdag ook geen smoesjes te verzinnen om niet te gaan sporten. Indien u een avondpersoon bent, ga dan vooral ‘s avonds lekker sporten en ontspannen. U kunt in de ochtend bijvoorbeeld 5 km hardlopen, 5 km wandelen, 30 minuten High Intensity training doen of 45 minuten zwemmen. Het is belangrijk om altijd een leuke en sportieve activiteit te beoefenen. Zorg dat u minimaal 30 minuten besteedt aan een sportactiviteit.

   

 2. Eet smakelijk!
  Eten is echt de brandstof voor uw lichaam. Daarom is het van belang om goed op uw voeding te letten en voeding te eten die uw gezondheid ondersteunt. Dus zo min mogelijk junk food, suikerdrankjes met of zonder kleurstof, cake met kilo’s suiker en gefrituurde hapjes. Deze producten zijn allemaal bewerkt. Probeer meer ‘clean’ te eten door uw maaltijd van ‘scratch’ zelf klaar te maken, zodat u weet wat u eet. Sla geen maaltijden over en verdeel uw maaltijden over de dag. Drink daarnaast voldoende water. U vindt heerlijke recepten in mijn toekomstige lifestyleboek Viva la Vive – Op weg naar de Healthy & Sexy lifestyle.

   

 3. Pause Hammertime
  Neem de pauze heel erg serieus door echt te gaan pauzeren. U kunt tijdens de pauze lekker gaan wandelen. Even de benen bewegen doet wonderen voor uw geest, wat weer zorgt voor creativiteit en focus! Uw brein heeft ook een adempauze nodig, dus doe lekker net als MC Hammer een Hammertime break šŸ˜‰ 
   

   

 4. Slaap ondernemer slaap
  Heel veel ondernemers onderschatten het belang van een effectieve slaap. Slapen is net zo belangrijk als het eten van gezonde voeding en het dagelijks bewegen. Uw lichaam heeft slaap nodig om te herstellen van alles. Probeer 30 minuten voor het slapengaan niet meer achter de pc, smartphone of tablet te zitten, zodat uw hersenen de tijd krijgen om tot rust te komen en u rustig kunt slapen. Daarnaast is het niet raadzaam om in uw slaapkamer te werken. Dit verstoort uw slaapkwaliteit! Welterusten.

   

 5. Sportieve crew
  Heeft u een meeting met een andere ondernemer? Ga dan lekker vergaderen in de sportschool of ga samen hardlopen. Kortom, vind een creatieve manier om met uw zakelijke partner een leuke sportactiviteit te doen en om deals te sluiten.

   

Wilt u meer tips zoals deze?
Support dan mijn lifestyleboek Viva la Vive – Op weg naar de Healthy & Sexy lifestyle.

Afbeelding: Stockunlimited Video: Hammertime