• (+31) 85 792 0492
  • info@interamb.com

Anne Dupont: ‘Curaçao heeft mijn hart gestolen!’

Van 18 tot en met 20 maart 2019 organiseert Internationaal Ambitieus de zesde handelsmissie naar Curaçao waarbij wij bedrijven uitnodigen vanuit Aruba, België, Bonaire, Suriname en Nederland om hun kansen en mogelijkheden te ontdekken. Eén van de personen die zal deelnemen is Anne Dupont. Voor welk bedrijf is zij werkzaam en waar is zij naar op zoek tijdens de handelsmissie?

 

‘Mijn naam is Anne Dupont, 28 jaar, woonachtig in Wyck de leukste wijk van Maastricht, dol op het bourgondische leven, passie voor reizen en het ontdekken van nieuwe culturen en verliefd op Curaçao… Mijn tweede thuis’.

 

Welke bedrijfsactiviteiten onderneemt u met uw onderneming?
‘HAIL Europe is een innovatieve en toonaangevende internationale leverancier van ‘guest supplies’ voor onder andere de hotelbranche en vakantieparken. Wij bieden een breed assortiment dat past in elk hotel en bij ieder budget, van basic met een goede kwaliteit tot zeer exclusief. Tevens is het mogelijk ‘guest supplies’ te personaliseren qua maatwerk waarbij de keuzes voor parfum, verpakking, en design onbeperkt zijn’.

 

Welke band heeft u met Curaçao of wat verwacht u op Curaçao te ontdekken?
‘Curaçao heeft mijn hart gestolen! De lieve mensen, de relaxte vibe en prachtige natuur. Na een stage van zes maanden bij een advocatenkantoor moest ik terug naar Nederland om mijn Bachelor af te maken. Huilend vloog ik terug naar Nederland al wist ik diep van binnen dat ik terug zou komen. Twee jaar later verhuisde ik naar Curaçao om te wonen en werken. Wat een geweldige tijd!’.

 

Wat verwacht u te bereiken tijdens de handelsmissie en met wat voor soort bedrijven/instellingen/ondernemers wilt u het liefst in contact komen?
‘Naar verwachting wordt het een inspirerende handelsmissie. Waarin het delen van kennis en ervaring, gezelligheid en netwerken met andere deelnemers centraal staat. Graag kom ik in contact met hotels, vakantieparken en groothandels’.

 

Waar kunt u ondernemers bij helpen en heeft u eventueel een inspirende boodschap waar u mee wilt afsluiten?
‘Helpen doe ik graag. Vraag gerust! ‘Stay away from negative people, they have a problem for every solution’.