• (+31) 85 792 0492
  • info@interamb.com

Antilllen, bini í lagá nos kombiná!

Bon bini! Welkom bij Internationaal Ambitieus (IA). Het nieuwe online platform voor ondernemende en ambitieuze Nederlandssprekenden wereldwijd. Internationaal Ambitieus staat voor verbinding van alle Nederlandssprekende landen. Door deze verbinding hebben Nederlandssprekenden meer mogelijkheden, een hoger bereik en een groter afzetgebied dan alleen de binnenlandse grenzen. Wil je weten wat je via IA allemaal kunt bereiken?

Waarom aansluiten op Internationaal Ambitieus?
Zit je op Aruba en ben je benieuwd naar businessmogelijkheden in Europa? Via IA kan je aan marktkennis komen voor in Nederland en België. Zit je op Bonaire en wil je weten wat er in Suriname mogelijk is qua werk? IA helpt je verder! Ben je op Sint Eustatius en wil je weten hoe je toeristen uit Nederland en België wil aantrekken? Lanceer je oproep op IA! Tot nu hebben we Curaçao, Sint Maarten en Saba al een spot gegeven met een artikel, maar vrees niet. Alle landen zullen aan bod komen. Op IA vind je verschillende topics van ondernemen, tot carrière en ambitie. Geschreven door ervaringsdeskundigen.

Gerelateerd: Pharrell Williams’s Happy schudt Saba wakker

Hoe werkt Internationaal Ambitieus?
IA plaatst artikelen binnen de topics carrière & ambitie, coverstories, lifestyle, ondernemen,  opleiding, politiek, trends en Young professionals. Met deze artikelen willen we betrokkenheid creëren naar inwoners van de Nederlandstalige landen onderling. Tevens wil IA informeren, enthousiasmeren en kansen en mogelijkheden creëren voor ondernemende en ambitieuze mannen en vrouwen en Young professionals.

Gerelateerd: Rijkdom op Curaçao en Sint Maarten

Waarom is er Internationaal Ambitieus?
Er zijn 8 landen waar Nederlands de voertaal is. Als je de inwonersaantallen van al deze 8 landen bij elkaar optelt is het totaal ineens 28.838.483 miljoen. Nederland is het grootste land met 16,8 miljoen inwoners en Saba het kleinste land met 1.824 inwoners. Toch hebben beide landen een potentieel bereik van ruim 28 miljoen mensen. IA wil hiermee duidelijk maken dat we binnen de gemeenschap van Nederlandssprekende landen te weinig van ons potentieel benutten.

Gerelateerd: Curaçao wil meer Surinaamse toeristen

Tijd voor actie!
Sluit je aan bij Internationaal Ambitieus door ons te volgen op Facebook en pak je kans als je iets voorbij ziet komen. Met dit platform vervagen wij de grenzen van alle Nederlandstalige landen wereldwijd. Tevens is er ruimte voor ondernemende en ambitieuze mensen die ons willen joinen door bijv. artikelen te schrijven of beschikbaar voor een interview.