• (+31) 85 792 0492
  • info@interamb.com

Artikelen schrijven voor Internationaal Ambitieus

InternationaalAmbitieus.com is een online consultancyplatform dat ondernemers op zakelijk gebied verbindt tussen: Aruba, Bonaire, Curaçao, Sint Eustatius, Sint Maarten, Saba, Suriname, België en Nederland. De verbinding creëren wij op verschillende manieren. Dit doen wij onder andere door middel van: internationale evenementen organiseren gericht op ondernemerschap, zakenpartner matchmaking, buitenlandse handelsmissies, maar ook door het schrijven van artikelen.

Deze artikelen worden onder andere geschreven door de eigenaren Pascal Fredrik en Silvino Seymor. Maar om zoveel mogelijk verschillende onderwerpen op de site te kunnen plaatsen heeft Internationaal Ambitieus ook een team van ondernemende auteurs uit zes verschillende landen die schrijven over hun expertise of ervaringen. Internationaal Ambitieus wil het team van auteurs uitbreiden om onze doelgroep te voorzien van sterke artikelen.
 

Waar zijn wij naar op zoek:
 

– Je bent een gedreven en ondernemend persoon
– In staat om artikelen te schrijven op basis van ondernemerschap gerelateerde onderwerpen
– Minimaal één keer per maand een artikel te schrijven

Wat bieden wij:

– Internationale zakelijke doelgroep als lezer
– Beschikking tot een internationaal netwerk
– Korting op de diensten van IA (adverteren, evenementen, zakenpartner matchmaking en handelsmissies)
– Exposure via de website, wekelijkse nieuwsbrief en social mediakanalen
– Wellicht met IA de wereld over reizen?

Interesse?

Bij interesse mag je op onderstaande button klikken en registreren via het contactformulier. Hierbij ontvangen wij graag een korte beschrijving over jou als persoon, eventueel bedrijf en de thema's die je graag zou willen belichten in de artikelen. Onze redactie zal dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.