• (+31) 85 792 0492
  • info@interamb.com

Aruba is het nieuwe Ibiza

Bron: Spits Nieuws

Volgens dj Chuckie is het 'slechts een kwestie van tijd' voor Aruba het Ibiza van Amerika is. Dat zei de Nederlander vrijdag tegen fans en pers tijdens een panel op het Electric Festival.
Het festival beleeft dit weekend de derde editie. Het idee ging bij Chuckie leven nadat hij in 2012 zijn verjaardag op Aruba vierde voor zo’n 8000 man. Het jaar erop was het Electric Festival geboren. "Ibiza is een feesteiland. Een heerlijk feesteiland hoor, maar dat is het. En zelfs op de Winter Music Conference in Miami, wat vroeger echt een groot netwerkevenement was, gaat het haast alleen nog maar om het uitgaan. Ik zie Aruba meer worden dan dat: een conferentielocatie, waar de industrie samenkomt."

Potentie van Aruba
De potentie van Aruba zit voor een deel in de locatie van het Caribische eiland, aldus de DJ die er zelf vier jaar geleden naartoe verhuisde. "Voor mij is het een ideale uitvalsbasis. Ik draai veel in de Verenigde Staten, en je staat vanaf hier in tweeëneenhalf uur in Miami. Voor Amerikanen is Aruba dus goed bereikbaar. ''En laten we eerlijk zijn: het is ook geen verkeerde plek om een paar dagen te vertoeven", lacht de DJ, die om zijn punt kracht bij te zetten zijn panel hield met zijn voeten in het witte zand op van een van de Arubaanse stranden.

Gerelateerd: Aruba, het schelpeneiland