• (+31) 85 792 0492
  • info@interamb.com

Avinash Bansradj: Surinaams hout introduceren op Curaçao

Van 24 tot en met 26 november 2019 organiseert Internationaal Ambitieus de zevende handelsmissie naar Curaçao voor bedrijven uit Aruba, Bonaire, België, Suriname en Nederland.

 

Eén van de personen die zal deelnemen is Avinash Bansradj, eigenaar van A.R. Bansradj Meubelbedrijf, uit Suriname. Wat is de motivatie om met Internationaal Ambitieus mee te reizen naar Curaçao?

 

Avinash is 30 jaar oud en woon in het tropische Suriname. Zijn interesse gaat uit naar het opzetten van een duurzame exportlijn met Curaçao en de overige eilanden binnen het Koninkrijk, geeft hij enthousiast aan.

“Quality is our priority”
''A.R. Bansradj Meubelbedrijf is gespecialiceerd in het vervaardigen van meubelen, deuren, keukens, bedden en klerenkasten. Producten van hout moeten worden gewaardeerd, omdat ze in elke openbare ruimte te vinden zijn, maar daarnaast ook heel uniek in vorm kunnen zijn.''

Het bedrijf vervaardigt daarnaast ook producten van MDF platen. Houtverwerking is één van de activiteiten binnen het productieproces en hier wordt ook jaarlijks een analyse van gemaakt.  Voor deze analyse worden onder andere de nationale houtproductie, -exporten, -importen en binnenlands houtverbruik als instrumenten gebruikt om de trend en ontwikkelingen weer te geven.

 

Wat men vaak niet weet is dat er in Suriname meer dan 400 houtsoorten te vinden zijn. Van een blok hout maken wij een mooi eindproduct. 

''Voor onze klantenkring in Suriname, en in de toekomst op de eilanden, werken wij de houten meubelstukken af met vernis, matte verf en de kleur verf naar keuze. Ook op de MDF producten van ons is het mogelijk om te werken met de favoriete kleur naar keuze.

Een voorbeeld van één van de geleverde designs

Met wie komt u graag in contact tijdens de handelsmissie meneer Bansradj?
''Ik zou graag in contact willen komen met ondernemers en aannemers die in de bouwsector actief zijn. Daarnaast sta ik ook zeker open voor bedrijven die mogelijkheden zien om met Surinaams hout te werken''.

Waar kunt u ondernemers bij helpen en heeft u eventueel een inspirerende boodschap waar u mee wilt afsluiten?
''Van je hobby je werk maken geeft een grote voldoening. Laat je werk je passie worden en stel het voor aan de samenleving, maar zeker ook internationaal als de mogelijkheid zich voordoet. Op deze manier kunnen meer mensen de schoonheid van je passie ervaren'', sluit de heer Bansradj op zeer inspirerende manier af. 
 

Heeft u ook interesse om zaken te doen met Curaçao en met ons mee te reizen? Klik op de banner voor meer informatie!