• (+31) 85 792 0492
  • info@interamb.com

Benieuwd naar wat je misschien gemist hebt?

Sexy leiderschap, relaties en de emotionele bankrekening, de magie van Curacao… Zomaar even wat thema’s die mogelijk aan je aandacht ontsnapt zijn. Je bent natuurlijk erg druk en in deze tijd met al het social media geweld word je overladen met informatie. IA loopt best hard en de dagelijkse content neemt toe. Niet onlogisch dat je dan misschien enkele geweldige artikelen hebt gemist. Daarom is er speciaal voor jou nu een samenvattende blog, zodat je deze artikelen alsnog kan lezen.

Sexy leiderschap
Het interview met Ruth Sinkeler kwam vers binnen in de top 5 populaire artikelen op IA. Ruth schreef vervolgens een artikel over het plan van aanpak voor sexy leiderschap, namelijk dat je je doelen STUIK moet maken i.p.v. SMART.

Stephen Covey
Als ondernemer en ambitieuze professional ben je altijd druk, maar hoe zorg je nou dat je effectief bezig bent in die drukte? Er zijn 2 artikelen geschreven over Stephen Covey. Deze Amerikaanse auteur deed onderzoek naar effectief leiderschap en kwam uit tot 7 essentiële stappen. Bekijk dit artikel en ga vervolgens door met zijn theorie over relaties en de emotionele bankrekening.

Zlatan achterna
In het artikel over Zlatan Ibrahimovic (ondernemer van de straat) had ik het over het hosselen en het strijden vanuit een absoluut verlangen. Tommy Zwartjes is geen straatondernemer, maar hanteert wel dezelfde succesformule door zich op zichzelf te focussen. De kracht uit jezelf halen werkt voor sommige mensen beter dan door een boek te lezen. Wil je weten hoe? Check hier!

De magie van Curaçao
Als je van Curaçao houdt dan mag je dit artikel niet missen. Een mooiere liefdesverklaring voor dit eiland is bijna niet te verzinnen. Neem gelijk een kijkje bij de top 3 hotels. Naast Curaçao biedt Saba ook veel moois aan bezienswaardigheden en businesskansen.

Samen op een netwerkbijeenkomst
Sommige mensen vinden het al eng om naar een netwerkbijeenkomst te gaan. Toch kan het erger, namelijk alleen op een netwerkbijeenkomst staan. Dit wil je natuurlijk voorkomen, maar weet je ook hoe je dat doet? Hier zijn 4 tips voor je. Wellicht helpt het ook als je weet hoe je kan voorkomen dat mensen de afspraak met jou niet afzeggen.

Belgisch bier
De Belgen staan bekend om hun wereldberoemde biersoorten. Dan is het moeilijk om te innoveren zou je zeggen. Toch hebben de Belgen een nieuwe uitvinding gedaan op het gebied van bier brouwen. Durf jij erachter te komen wat je misschien drinkt als je een pils bestelt in België? Check hier!