• (+31) 85 792 0492
  • info@interamb.com

Beyoncé als inspiratie voor de vrouwelijke ondernemer

Onlangs las ik in een artikel dat wanneer Beyoncé iets post of wanneer er iets over haar gepost wordt, dit een miljoenenbereik genereert. Hier droomt iedere ondernemer natuurlijk van. En met name de vrouwelijke ondernemer. 17 mei was de laatste editie van het vorige seizoen van Speaker’s Night met als thema ‘voor de vrouwelijke ondernemer’. We pakken in het nieuwe seizoen door op deze trend door een nóg spectaculairdere editie te organiseren. Geïnspireerd door Beyoncé…

15 november is de tweede editie van het derde seizoen van Speaker’s Night. Dit keer gaan we DELUXE!!! Concerten van Queen B zijn over de top, haar bereik op social media is over de top en haar boodschappen zijn altijd over de top. Alle vrouwen kennen ‘Who run the world’. Het nummer waar Beyoncé furore mee maakte en wat sindsdien geldt als ‘The Woman Anthem’. Waardevolle lessen van een zangeres, entertainer en bovenal… Een onderneemster.

Spraakmakend
Beyoncé heeft het eenjarig bestaan van haar album ‘Lemonade’ aangegrepen om jonge vrouwelijke studenten financieel te ondersteunen. De zangeres gaat vier zogeheten ‘Formation’-studiebeurzen weggeven, zo kondigt ze aan op haar website.

De beurzen zijn bedoeld voor 'jonge ruimdenkende vrouwen die durven en die creatief, bewust en zelfverzekerd zijn'. Wel moeten ze in ieder geval studeren of net afgestudeerd zijn op een van de vier geselecteerde Amerikaanse universiteiten en een studie creatieve kunst, muziek, literatuur of een Afro-Amerikaanse studie volgen. Hoe hoog het bedrag is dat aan de beurzen is verbonden, is niet bekendgemaakt.

Samenwerking
Voor Speaker’s Night Women Deluxe zijn we een samenwerking aangegaan met Ladyboss Jennifer Camron. Een oude bekende van Internationaal Ambitieus in de tijd van BD4Women. Jennifer stimuleert als geen ander vrouwelijk ondernemerschap en is daarnaast een krachtig symbool van vrouwelijke poweruitstraling. Ze is druk bezig met de voorbereidingen voor 15 november, maar één ding is zeker… Het belooft een waanzinnige avond te worden.

Wordt vervolgd…