• (+31) 85 792 0492
  • info@interamb.com

‘Brandend Verlangen’… De spraakmakende opvolger van Speaker’s Night

Dinsdag 2 april gaat co-founder Pascal Fredrik van start met een nieuw soloproject. Hij gaat radio maken voor Omroep Almere. Met het programma ‘Brandend Verlangen’ is hij elke dinsdagavond van 21.00 tot 23.00 uur live te horen op Radio Almere On Air. In de vermakelijke radiotalkshow gaat Pascal in gesprek met inspirerende personen over hoe zij vanuit hun passie succesvol zijn geworden in wat ze doen. Wat kunnen we verwachten?

‘Het is eigenlijk hetzelfde idee als bij Speaker’s Night. Daar kregen ambitieuze sprekers ook een podium om boodschappen te delen en mensen daarmee handvatten te bieden. Met 'Brandend Verlangen' gaan we daar gewoon mee door, al betreft het uiteraard een ander soort podium’. Pascal straalt als hij erover vertelt en kijkt dan ook ontzettend uit naar zijn debuut als radiopresentator. ‘Ja, ik heb er ook ongelofelijk veel zin in! Het is weer een nieuwe stap en uitdaging dus ik kijk er naar uit’.

Terugkeer
Het is 8 maanden geleden dat de laatste editie van Speaker’s Night draaide, waarna Pascal besloot om ermee te stoppen. ‘Brandend Verlangen’ is zijn terugkeer op het Almeerse podium. ‘Na drie seizoenen Speaker’s Night als theaterseminar was ik even toe aan een break. Even weer tot mezelf komen en terug gaan naar de kern. Ik wil mensen in beweging zetten en ze een combinatie van inspiratie en entertainment bieden. Dat was ik een beetje kwijt’.

Belangen
‘Speaker’s Night heeft vele deuren geopend voor mij en vele anderen, maar succes gaat altijd gepaard met jaloezie en afgunst. Er zijn altijd haters op de loer die het je moeilijk kunnen maken. Ik vond het zo jammer dat iets wat zo mooi was, overschaduwd werd door negatieve invloeden. Personen die het concept wilden afpakken, mij weg wilden pesten, mijn teamleden tegen me gingen opzetten en ga zo maar door. Ik heb er van geleerd en ben er sterker uit gekomen!’.

Kern
Door de drukte van vorig jaar werden Silvino en Pascal een beetje geleefd, dus is het niet gek dat de balans even zoek was. ‘Nee, inderdaad. Het is vallen en opstaan he. Nu sta ik weer! Mijn kern draait om mensen te helpen van pijn naar succes, iets waar Silvino mij heel goed aan wist te herinneren. Sindsdien is het me weer helder. Onze vaste presentatrice bij Speaker’s Night, Monique Dekker, zei het heel mooi: het stroomt weer!’.

Waarom Radio?
‘Als professioneel spreker ben ik naast boekingen als spreker ook in een circuit terecht gekomen van trainingen geven en als presentator of moderator op te treden. Dat bracht me op het idee om te kijken wat ik nog meer kon doen als presentator en met mijn stem. Ik deed onderzoek naar mogelijkheden om te werken als radio -en televisiepresentator en zo ben ik in gesprek geraakt met Omroep Almere. Na een paar gesprekken zijn we tot een deal gekomen en mag ik starten’.

Brandend Verlangen
De naam van het programma staat nogal symbool voor het verhaal van Pascal blijkt nu. ‘Ja, klopt. Het vuur dat in ons brandt, is moeilijk te doven. En gelukkig maar, anders kunnen we erg ongelukkig worden, terwijl we er heel gelukkig van worden als we onze passie kunnen beleven. Men noemt me niet zomaar PassieQ he? Als je ergens ontzettend naar verlangt, dan brandt dat innerlijke vuur en ben je in staat grootse daden te verrichten. Daar gaan we het over hebben in het programma.

Brandend Verlangen is er elke dinsdag van 21.00 tot 23.00 uur. Muziek, inspiratie en gezelligheid. Via deze link kan je de uitzending live volgen.