• (+31) 85 792 0492
  • info@interamb.com

Carla Hueck Martina: ’tijdens de handelsmissie Suriname voor de eerste keer bezoeken’

Van 13 tot en met 15 november organiseert Internationaal Ambitieus de derde handelsmissie naar Suriname waarbij wij bedrijven uitnodigen vanuit Aruba, België, Bonaire, Curaçao en Nederland om hun kansen en mogelijkheden te ontdekken. Eén van de ondernemers die zal deelnemen is Carla Hueck Martina Wat voor bedrijf heeft zij en waar is zij op zoek naar tijdens de handelsmissie?

 

‘Mijn naam is Carla Hueck Martina. Ik ben 57 jaar oud en ben getrouwd en heb geen kinderen. Ik ben psychologe en heb ook een master in business administration (MBA). Mijn interesse is reizen en nieuwe plekken in de wereld ontdekken waar ik mijn kennis en ervaring mee kan delen. Delen want ik wil ook in andere landen nieuwe dingen leren.’

   
Bedrijfsactiviteiten

‘Experientia, een bedrijf voor psychologische begeleiding, coaching, training en advies op management- en organisatievraagstukken. Experientia heeft als werkzaamheden:

– Individuele en/of groepsbegeleiding en therapie

– Vaardigheid- en gedragstrainingen 

– Advisering en begeleiding van management & organisatie

– Psychologisch onderzoek en werkomgevinganalyse 

– Educatie en begeleiding van jongeren en ouders

– Advisering bij opvoedingsvraagstukken’

De missie van Experientia is het ontdekken en ontwikkelen van het potentieel van het individu met als doel het optimaliseren van de effectiviteit van mensen op elk niveau in een organisatie. Door middel van het verschaffen van hoge kwaliteit trainingen, advies en begeleiding worden mensen begeleid en gecoacht om hun potenties te realiseren. De methodiek is leren door ervaren en is gebaseerd op experiential learning. Dat wil zeggen dat wij de vaardigheid in praktijk brengen en de ervaring gebruiken om het leerproces te bevorderen.’

Over Suriname
‘Dit wordt de eerste keer dat ik Suriname ga bezoeken. Eén van mijn beste vriendinnen komt van Suriname. Ik verwacht vriendelijke mensen waar ik van kan leren en vice versa.’

 

Verwachtingen handelsmissie Suriname
Ik wil met zoveel mogelijk bedrijven in aanraking komen. Alle bedrijven waar mensen met elkaar moeten werken en die met veranderingen moeten omgaan, zijn welkom bij mij. Ook de universiteit en de middelbare scholen wil ik ontmoeten omdat ik een programma heb ontwikkeld waar ik de aanstaande student wil voorbereiden op het leven van student. Dit programma heet “Van Scholier naar Student”.’

Service en boodschap

‘Onze wereld verandert deze dagen heel snel. Hoe flexibel zijn wij om mee te gaan met deze veranderingen?  Wij hebben een methode om jou te leren soepel en gelukkig om te gaan met de veranderingen in het leven.’

 

‘Geluk zit in dat ene moment.’