• (+31) 85 792 0492
  • info@interamb.com

Cheran Spier-Blokland: ‘voorwaarts met Internationaal Ambitieus!’

Onlangs voerden de co-founders een gesprek met een sympathieke dame uit Suriname. Ze volgde Internationaal Ambitieus en herkende zichzelf in onze doelstellingen. Om die reden toonde ze haar interesse om het team te versterken om meer baanbrekend werk te verrichten. Silvino en Pascal raakten zo enthousiast over de spirit van deze dame, dat ze besloten om haar te verwelkomen in het team. Maak kennis met Cheran Spier-Blokland!

‘IA staat erom bekend ondernemers te ondersteunen en een zekere groei teweeg te brengen. Verder bieden ze talentvolle ondernemers een platform aan waar ze kunnen netwerken. Deze doelstelling van de organisatie sluit goed aan bij mijn levenspassie’. Cheran stimuleert en viert graag de groei en het succes van anderen, vandaar dat zij heeft besloten om deel te zijn van dit team en een bijdrage te leveren. ‘Ik vind het indrukwekkend wat IA doet en ik wil meehelpen met het motiveren!’.

Wie is Cheran?
‘Ik ben 31 jaar oud, woonachtig in Suriname en nu al bijkans anderhalf jaar getrouwd’. Cheran is makkelijk te beschrijven als een aardige en spontane jonge dame, die vooral openstaat voor positieve uitdagingen in het leven. ‘Ik probeer zaken altijd vanuit een positief oogpunt te bekijken.  Verder ben ik zeer gedreven en vooruitstrevend’.  Vanwege het feit dat Cheran het leven vanuit een positieve kijk benadert, heeft ze het haar eigen gemaakt om anderen te motiveren. Hoe doet ze dit dan?

Motto
‘Ik geef mijn vrienden en kennissen mee dat alles mogelijk is, zolang je een positief doel nastreeft’. Cheran’s motto voor haar leven luidt daarom ook “Geloof, hoop en liefde”.  God staat centraal in haar leven gezien zij het Christendom belijdt. ‘Hoop biedt me haar de motivatie en INSPIRATIE om dwars door alle ups & downs te navigeren en het beste te halen uit het leven’. Tenslotte drijft liefde haar om de medemens lief te hebben en de liefde te tonen waar ze ook mag zijn.

De zwakke
Cheran’s levensmotto is ook wat haar drijft om minderbedeelden te helpen. ‘Door mijn levensmotto probeer ik de sociaal zwakkeren en minderbedeelden te helpen. Hierom heb ik me als vrijwilliger aangesloten bij een Stichting genaamd “Parels in Zijn hand”. Deze stichting richt zich voornamelijk op de sociaal zwakkeren en achtergestelde mensen in de samenleving’. Met "Parels in Zijn hand" heeft zij aan enkele projecten deelgenomen waaronder het regelmatig verstrekken van schoolpakketten aan kinderen uit sociaal zwakke gezinnen, voeding verstrekken aan mensen die een zwerversbestaan leiden en nog veel meer.

Teamversterking
Cheran gaat zich bij IA bezighouden met contentmarketing. Zo zal zij ervoor zorgen dat de artikelen van de dag op de sociale media worden verspreid en dat er dagelijks om het uur een eerder verschenen artikel op Facebook voorbij komt. Ook zal Cheran zich bezighouden met het editen van filmmateriaal dat tijdens events of andere ‘happenings’ van IA wordt opgenomen.

We zijn blij met Cheran en wensen haar veel succes en plezier in deze mooie rol!