• (+31) 85 792 0492
  • info@interamb.com

Congres zakendoen met Suriname en handelmissie naar Suriname

Congres 'zakendoen met Suriname'

Op 30 september 2015 organiseert Stichting FinanceSuriname een congres in Rotterdam met als thema “Zakendoen met Suriname”. Dennis Lapar, directeur van Stichting FinanceSuriname, geeft aan, dat economische situatie van Suriname belicht zal worden.

Verder zal gesproken worden over het zakendoen in Suriname en de kansen, die bedrijven hebben op het gebied van landlouw, toerisme en (thuis-)zorg aan ouderen. Outsourcing & Offshoring naar Suriname zal ook ter sprake komen.

Directeur Hakrinbank N.V. Suriname

De heer Drs. J.D. Bousaid (Algemeen Directeur van Hakrinbank N.V. van Suriname) is de keynote spreker van het congres. Hakrinbank N.V. is hoofdsponsor van dit congres. Stichting FinanceSuriname is in gesprek met nog enkele prominente sprekers. De heer Drs.P. Tjia, de bekende outsouringsspecialist, heeft zijn medewerking reeds toegezegd. Dennis Lapar is ook in gesprek met de zanger en entertainer Lou Prince, die op Curaçao is geboren. Lou Prince heeft in vele landen opgetreden. Suriname heeft een speciale plek in zijn hart. In 2010 kreeg Lou de Tribute Award Voice of Lou Rawls in Las Vegas, waar hij met bekende artiesten zoals James Brown heeft opgetreden.

Handelsmissie naar Suriname

Van 23 november tot en met 27 november 2015 organiseert Stichting FinanceSuriname een handelsmissie naar Suriname. Deze reis is bestemd voor zowel bedrijven als natuurlijke personen, die overwegen om een onderneming in Suriname te starten c.q. werkzaamheden naar Suriname uit te besteden en die zich ter plaatse in Suriname willen oriënteren. Een voordeel van een persoonlijk bezoek aan Suriname is dat de deelnemers een goed beeld van dit land zullen krijgen. Deelnemers worden immers ter plaatse geïnformeerd over de mogelijkheden. De reis is niet alleen een blikverruimende ervaring, maar biedt tegelijkertijd een solide basis voor het voltooien van het ondernemingsplan. Verder zullen de deelnemers een beeld van Suriname als potentiële afzetmarkt krijgen. Er zullen interessante gesprekken plaatsvinden met Surinaamse ondernemers en invloedrijke personen in Suriname.

 

Heeft u vragen over dit event? Neemt u dan graag contact op met Dennis Lapar: 00 31 648718653 / D.*****@kp*******.nl/" rel="nofollow" style="font-family: Tahoma, Georgia; margin: 0px; padding: 0px; border: 0px; font-stretch: inherit; line-height: 22px; vertical-align: baseline; outline: 0px; color: rgb(255, 66, 0);" target="_blank">D.*****@Kp*******.nl of bezoek de website: financesuriname.nl.