• (+31) 85 792 0492
  • info@interamb.com

Cor van Drieberge: ‘verzamel de beste mensen om je heen’

 

 

 

'Ik ben Cor van Drieberge, 31 jaren jong, geboren en getogen in Rotterdam en heb gemixte ouders. Ik heb gestudeerd in Rotterdam en heb 2 keer een Master of Science in de Bedrijfskunde. Ben een liefhebber van tekenfilms, gepassioneerd van vechtsporten en in het ontwikkelen van de mens'.

Wat is de naam van je bedrijf en waar houdt het zich mee bezig?

'Mijn bedrijfsnaam is Cor the Coach. Ik houd mij bezig met het begeleiden van startende ondernemers. Met name wanneer zij nog een keuze moeten of willen maken om een bedrijf te starten vanaf “scratch”. Dit doe ik door een combinatie van vechtsporten en coaching als “de boksende coach”. En ook door het organiseren van creatieve sessies en het begeleiden in het geven van structuur en houvast'.

 

Wat was de reden om aanwezig te zijn tijdens de 'Óndernemers op Succestour' van Internationaal Ambitieus?

 

'De reden, is dat ik mee deed aan 'Ondernemers op Succestour', is dat ik ooit geleerd heb, om je netwerk altijd uit te breiden, door de beste mensen om je heen te zoeken en verzamelen.. Aangezien ik ook Internationaal Ambitieus volg, zie ik dat zij daar hard mee bezig zijn. Hierdoor heb ik de keuze gemaakt, om deel te nemen aan deze dag. (spoiler alert – het klopt, dat het helpt, wanneer je goede mensen kent en wanneer zij jou kennen)'.
 

Wat heb je geleerd dat je kan implementeren in je business?

 

 

“Vertrouwen hebben in het proces” is een belangrijke sleutel. Daarnaast doorpakken, organiseren en durven los te laten. Zeker als je de ambitie hebt om meerdere bedrijven te starten of meerdere ideeën de wereld in te helpen. Daarnaast ook durven, hard (lees: eerlijk) te zijn naar anderen'.

Wat wil je meegeven aan de lezers van Internationaal Ambitieus?

 

'Ga erop uit. Blijf ontdekken en blijf leren, maar op deze zoektocht naar meer kennis, kennissen en kunde, is het belangrijk dat je dit organiseert rondom jouw onderneming en niet andersom'.