• (+31) 85 792 0492
  • info@interamb.com

De basis voor succes voor elke ZZP’er

Wil jij gaan ondernemen of ben je al begonnen en wil het nog niet zo lukken? Kom dan vanavond naar Speaker’s Night. Dan leer je van rolmodellen die hun praktijkkennis en ervaring zullen delen met het publiek delen in een setting van entertainment. Je moet erbij zijn zodat je niet tot 47% van nieuwe bedrijven en startende ondernemers behoort, die binnen 5 jaar failliet zijn. Een goede basis is dus van essentieel belang. Hoe ziet dat eruit in de praktijk?

Vanavond is het dan zover… We gaan van start met het nieuwe seizoen van Speaker’s Night! Het is weer tijd voor inspiratie in een jasje van entertainment. Terwijl jij wordt vermaakt, doe je ook nog eens essentiële en praktische kennis op. Vanavond trappen we af met een zakelijke editie voor ondernemers, ZZP’ers, start-ups en mensen die overwegen om te gaan ondernemen. Na afloop is er een gezellige netwerkborrel.

Rolmodellen
Van wie kan je het beste leren? Van mensen die jou vertellen hoe het moet, maar zelf nooit enige actie hebben ondernomen? Of toch van mensen die het in de praktijk al hebben gedaan en jou kunnen vertellen wat ze hebben geleerd? Sterker nog, de beste les leer je van mensen die al succesvol zijn in wat jij voor ogen hebt. De sprekers van vanavond zijn stuk voor stuk succesvol in hun eigen discipline.

Online consultancy, Accountancy en Personal Branding
De eerste spreker is mijn compagnon Silvino Seymor. Als mede-eigenaar van ons online consultancyplatform adviseert hij dagelijks ondernemers op internationale schaal. Jermain Karsters is als accountant en eigenaar van FINSC Accounting gespecialiseerd in het online verzorgen van de complete financiële administratie en belastingzaken voor ZZP’ers. Robert-Jan Kroes  heeft als expert in de Consultancy een schat aan ervaring op het gebied van adviseren en weet hoe ondernemers het beste aan ‘personal branding’ kunnen doen.

Organisator
Ook ik zal als organisator mijn kennis en ervaring delen en neem zeer zeker mijn lessen van Tony Robbins’s Business Mastery mee, het beste business seminar ter wereld… Ik ben maar kort aan het woord, maar beloof je dat je in die korte tijd duidelijke en krachtige pointers mee krijgt. Mijn lezing bestaat uit de essentie van Business Mastery, wat je kunt zien als ondernemerswetenschap, en hoe ik dat in de praktijk heb toegepast. Dan kan je toch een graantje meepikken…

Actie!
Onze nieuwe presentatrice Tineke Stuifzand, van 10voorjedag, heeft de presentatie vanavond in handen. Ik ben ook trots op het feit dat er dit seizoen een Speaker’s Night-team is die het evenement naar een hoger plan tillen. Weet dat je ons kan volgen op via de Facebookpagina, om op die manier op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen rondom de edities.  

Tot vanavond!