• (+31) 85 792 0492
  • info@interamb.com

De beste start voor succesvolle carrières       

 

 

 

Topbedrijven bieden vaak traineeships aan om het beste talent binnen te halen. Echter, er blijft een hoop talent onbenut omdat er meer talenten zijn dan traineeships. Hoogopgeleide schoolverlaters hebben steeds vaker moeite om een goede baan te vinden. De aansluiting tussen school en de arbeidsmarkt lijkt soms groter dan gedacht. Dan is het hopen op een goede startpositie die als springplank kan dienen voor een succesvolle carrière. Waar vind je die?

Sinds onze start in 2015 zijn we bezig met het bestuderen van succes en succesvolle mensen. Daarbij hebben we diverse mensen een podium gegeven, dat voor hen een springplank is gebleken vanwege de boost die het hun carrière heeft gegeven. Denk aan onze schrijvers, maar ook de mensen die hebben opgetreden bij Speaker’s Night. Bij het bestuderen stuit je soms op verrassende ontdekkingen. Waar we het eerder over horeca hadden, hebben we nu een nieuwe kans voor je.

De grootste
NCOI is de grootste opleider van werkend Nederland en is vooral bekend door het grote opleidingsaanbod. NCOI is een afkorting voor de naam Nederlands Commercieel Opleidingsinstituut en biedt vele kansen aan starters en young professionals. Bijkomend voordeel is dat je als NCOI-medewerker gratis opleidingen kan volgen. Via ‘Werken bij NCOI’ vind je alle vacatures, maar er zijn vijf functies die als ideale springplank gelden voor een succesvolle carrière.

Commercieel
Als je een commerciële functie ambieert ben je als het goed is iemand die het leuk vindt om in contact te staan met anderen. Gezellig babbelen, een praatje maken en interesse in wat anderen beweegt zijn dingen waar je blij van wordt. In een commerciële functie ben je vaak verantwoordelijk voor de bedrijfsomzet en het is dan ook logisch dat mensen in een commerciële functie goed geld verdienen. Bij NCOI is de rol van Klantadviseur dan jouw ideale springplank.

Beginnen tijdens studie
Ook voor studenten die al tijdens hun studie de nodige ervaring op willen in een commerciële rol zijn er mogelijkheden. Als Junior Klantadviseur doe je het voorbereidende werk voor je collega adviseurs. Het aantal uren is prima te combineren met een studie, vooral omdat er ook in de avond wordt gewerkt. Leren onderhandelen in de praktijk is van essentieel belang voor later.

Uitdagend
Op dezelfde afdeling is er ook een rol voor mensen die niet zozeer willen adviseren, maar wel willen schakelen tussen service en commerciële dienstverlening. De springplank voor de enige, echte probleemoplosser. Klanten behouden en met ze meedenken om tot een oplossing te komen is de kern van de rol als Commercieel Servicemedewerker.

 

Adviserende service
Heb je er weleens bij stilgestaan dat de ruim 200.000 studenten per jaar van NCOI bij iemand terecht kunnen voor vragen en advies gedurende hun studie? Op de afdeling Studiebegeleiding werken Studentmanagers en Customer Care Medewerkers samen in 1 team. Waar de een zich meer bezighoudt met de intakes en begeleiding tijdens de studie, zal de ander continue schakelen om zo snel mogelijk alle vragen van studenten af te handelen.

Actie!
NCOI is continue op zoek naar nieuw talent dus meld je meteen aan of solliciteer!