• (+31) 85 792 0492
  • info@interamb.com

De ultieme stap voor voldoening in je carrière

Ga je voor loonsverhoging en promotie of toch voor een meer bevredigende baan? Hoe belangrijk is passie in je carrière? Hoe slaag je erin om je dromen en doelen te behalen? Je carrière bepaalt voor een groot deel hoe jij geluk in je leven ervaart. In deze laatste reguliere editie van het 2e seizoen van Speaker's Night vertellen de sprekers hoe zij voldoening uit hun carrière hebben gehaald en hoe jij dit zelf kan toepassen. Kom je ook?

De sprekers zijn Otwien Vlieri (Politie), Anil Kumar (ChristenUnie) en Chris Wiersma (directeur, De Nieuwe Bibliotheek). Daarnaast is er een surprise act van voormalig wereldkampioen boksen Raymond 'Hallelujah' Joval. Het feestelijk karakter wordt vormgegeven door zanger Kasper en ook Crowdmanager Rowan zorgt weer voor vermaak. De presentatie ligt in handen van Tineke Stuifzand.

Thema
Vandaag is het alweer de laatste reguliere editie van Speaker’s Night van dit seizoen. 17 mei sluiten we het seizoen af met een zakelijke editie, speciaal voor de vrouwelijke ondernemer. Vanavond pakken we dan ook groots uit… De sprekers zijn zoals altijd mensen uit de praktijk die hun persoonlijke verhaal gaan delen. We worden getrakteerd op ervaringen achter de schermen bij de politie, hoe je op jonge leeftijd al een geweldige politieke carrière opbouwt, hoe het leven van de directeur van de bibliotheek eruit ziet EN…. Een speciaal aan het programma toegevoegde ‘guest speaker’ die als oud-wereldkampioen boksen zal vertellen over hoe je de top bereikt!

Ingrediënten voor ultieme voldoening
De vaardigheden waar je beter in moet worden zijn ‘de wetenschap van de verwezenlijking’ en ‘de kunst van vervulling’. Om iets te verwezenlijken heb je een visie nodig om vervolgens waar te maken. Speaker’s Night is daar een persoonlijk voorbeeld van. Het kwam voort uit een obsessie, focus, honger en opwinding. Vergelijk het maar met een kind, die je leert hoe te lopen. Het is een absolute noodzaak want de baby moet lopen, dus ga je net zolang door totdat je krijgt wat je wilt en je doel bereikt hebt.

Drie krachten om dingen te creëren
Focus, massieve actie en dankbaarheid. Focus geeft je de kracht van absolute helderheid en toewijding. Met massieve actie bereik je een effectieve mate van uitvoering en met dankbaarheid creëer je waardering. Succes en verwezenlijking zijn een kunst. Succes zonder vervulling is falen.  Robin Williams is daar een voorbeeld van. Hij was ontzettend succesvol en had veel verwezenlijkt, maar een depressie is een mogelijke uitkomst van het missen van vervulling. Ontdek wat jouw ding is en vergroot dat. Vanavond leer je onder andere hoe je dat doet.

Hoe begin je?
Ergens inzet voor hebben is waar het allemaal om draait. Alles wat je wil zit in het lichaam. Het is het gevoel wat jij denkt dat het je zal geven. Zodra jij je verwachtingen verlaagt, verlaag je ook je drijf. Als je jezelf vertelt dat je het niet kan, dan zullen je gedachten dat ook vinden. De angst zal nooit weg gaan! Gebruik daarom de energie om met je ‘angst’ te dansen. Leer om met angst om te gaan, of angst zal jouw leiden. Treedt het probleem tegemoet en los het op.

Actie!
Vanavond kan je leren van mensen die deze obstakels al hebben overwonnen. Gun het jezelf en kom erbij! Naast de inspiratie is er ook volop entertainment en na afloop kan je netwerken. Daar ontstaan vaak de mogelijkheden om ergens binnen te komen…