• (+31) 85 792 0492
  • info@interamb.com

De waarde van reviews op social media

Onlangs heb ik besloten om écht zelf te ondernemen. Tot nu toe heb ik altijd 'veilig' samengewerkt met anderen, waardoor ik de uitdagende zaken toch niet helemaal in mijn eentje hoefde te doen. Hierdoor kon ik me toch altijd nog een beetje verschuilen achter anderen. Maar dit zorgde er ook voor dat de klandizie zich bleef verschuilen. Want ja, ik eigende me mijn kwaliteiten zo ook niet geheel toe. En als ik het zelf niet erken, hoe kunnen anderen dat dan doen?

 

Inmiddels merk ik dat, door het nemen van die angstaanjagende beslissing, juist hetgeen wat ik eng vind de ruimte heeft gekregen om zich een weg uit mij te banen. Door ondanks de angst toch voor mezelf te kiezen, toch in mezelf te geloven, heb ik zoveel moois mogen ervaren. En ik krijg alleen maar goede feedback, iets wat ervoor zorgt dat mijn zelfvertrouwen (letterlijk het vertrouwen in mezelf) blijft groeien. Nu is het niet dat mijn eigenwaarde afhankelijk is van anderen, maar het is gewoon een fijne bevestiging van het principe dat ik er goed aan heb gedaan om deze beslissing te nemen.

 
 

" Chantal heeft een ongekend talent als het gaat om het lezen en interpreteren van energie. Doordat ze zelf middenin het leven staat en ook de schaduwkanten die daarbij horen ervaart, kan ze nog dichter bij haar eigen gevoel en dat van degene die ze helpt komen. Ze geeft inzicht in alles wat je zelf eigenlijk diep van binnen al weet en functioneert als de spiegel die je jouw eigen waarheid toont. Ontkennen gaat niet meer. Eerlijk en open zijn naar jezelf is lastig, daar kan ze je onwijs goed in begeleiden. "

 

Als je vanuit je eigen onderneming een samenwerking bent aangegaan met iemand anders, op wat voor manier dan ook, kijk dan of diegene(n) voor jou of zelfs voor elkaar een complementaire aanbeveling kunt achterlaten. Zowel op je website als op LinkedIn of je Facebookpagina. Potentiële klanten vinden het namelijk altijd erg fijn om ervaringen van anderen erop na te slaan alvorens gebruik te maken van nieuwe producten of diensten. Mond-op-mond-reclame is niet voor niets nog steeds de beste reclame. Als bijvoorbeeld een restaurant wordt aanbevolen door een betrouwbaar persoon of zelfs meerdere mensen, is de kans groter dat je daar dan toch maar eens gaat eten. Nu kun je daar ook nog eens online gebruik van maken, iets wat extra waardevol is, want het is blijvend zichtbaar!

 

" Chantal is een hele bijzondere en mooie vrouw, maar vooral heel krachtig. Bij alles wat ze doet staat ze sterk in haar schoenen en straalt ze daadkracht uit. Ze staat klaar precies op de momenten dat je haar nodig hebt, en weet ze precies het juiste te zeggen. Ook de reading die ik van haar heb mogen ontvangen was heel open, puur en eerlijk. Precies wat ik op dat moment nodig had. Ik kan iedereen haar aanbevelen!! "

 

Ik vind het een grote eer om daadwerkelijk te mogen doen waar ik van kinds af aan goed in ben. Om letterlijk mijn licht te laten schijnen en op die manier ook nog eens een toegevoegde waarde te hebben voor de wereld. Het angstaanjagende is dan ook niet het principe dat ik voor mezelf heb gekozen, maar dat ik ervoor uit kom wát nu echt hetgeen is waar mijn kracht ligt. Het is namelijk nogal alternatief.
 

Maar ik durf nu te zeggen: ik begeleid vrouwen die het tijd vinden om volledig, holistisch, in hun eigen kracht te staan, om naar zichzelf te mogen kijken op een liefdevolle manier. Net als ikzelf.