• (+31) 85 792 0492
  • info@interamb.com

De zoektocht naar ware geluk

Wat is nou ware geluk en hoe voelt dat? Wanneer weet je nu wanneer je echt gelukkig bent en hoe bereik je dit? Ben jij hier ook zo benieuwd naar? De inspirerende schrijver James Allen heeft daar zo zijn theorieën over.

 

Altijd gelukkig zijn, altijd fijne gedachten hebben en onder alle omstandigheden vriendelijk zij, is wat de meeste mensen wel zouden willen zijn. Maar hij die nooit liefde heeft gekend of ook niet heeft geleerd gelukkig of liefdevol te zijn, heeft weinig geleerd. Een gelukkig ziel verwarmt de wereld met liefde en dat straalt hij of zij uit. Vervelende gebeurtenissen die je in het leven meemaak, hebben te maken met je omgeving. Deze gebeurtenissen heb je nodig om je te ontwikkelen. Deze gebeurtenissen meemaken en overwinnen leert je groeien.

 

Volgens James Allen is puur geluk de rechtmatige en gezonde toestand van de ziel. James Allen is een filosofische schrijver, en is bekend van het boek *As a Man Thinketh*. Het boek is een bestseller en wordt beschouwd als een bron van inspriratie en motivatie voor hen die anderen willen helpen mentaal te groeien, voor degenen die zelf naar mentale groei en geluk op zoek zijn of voor hen die hier gewoon meer over willen weten. Volgens Allen kun je geluk bezitten door puur en onzelfzuchtig te leven. Hoe kan je dit volgens hem bereiken?

 

Regels om naar te leven

 

Leef naar de volgende simpele regels en vind ware geluk in je leven:

 

*Heb een goed hart naar alles dat leeft, laat onvriendelijkheid en hebzucht sterven. Dan zal je leven als lucht voorbij glijden.*

 

Wees intens gelukkig

 

Als dit lastig voor je te bereiken is dan zullen onrust en onvrede je blijven achtervolgen. Geloof in wat je kan en wees vastberaden. Dan zal je zien dat ook jij ware geluk zal vinden. Onrust, neerslachtigheid, prikkelbaarheid, angst, klagen, mensen veroordelen… en het negatieve lijstje kan zo doorgaan. Dit zijn allemaal tekenen van een slechte mentale conditie. Het veranderen van je denkwijze en gedrag is noodzakelijk! Er is namelijk al zoveel ellende in de wereld. Verander je mindset en wees happy!

 

Transformeer jezelf en vind intense geluk in jezelf. Als je dat in jezelf vindt zal je dit ook om je heen zien.

 

Be Happy!