• (+31) 85 792 0492
  • info@interamb.com

Didier Rooms: 3D websites worden de trend

Didier Rooms is mede eigenaar van ADD-Design. Het bedrijf is gevestigd in de deelgemeente Kessel, België. Kessel ligt in de provincie Antwerpen, waar onder andere veel Nederlanders graag komen voor de 'Solden' (Uitverkoop) periode en de heerlijke Belgische wafels. Maar er is nog veel meer interessants voor de ondernemers die kansen zien om in België te ondernemen. Want In 2013 besloten Didier Rooms samen met zijn 2 beste vrienden om het ondernemersschap aan te gaan. Wat startte als een uit de hand gelopen hobby is vandaag de dag een mooi succesverhaal. Wie is hun grote voorbeeld en hoe ervaren ze het ondernemerschap? Dat deelt Didier in het interview.

Ook een aanrader: Hoe belangrijk Antwerpen is voor de verbinding met België

Voorbeeld Steve Jobs

Door onze opleidingen verkoop & marketing en IT, zijn we altijd geïnteresseerd door continu nieuwe dingen te ontdekken. Ons grote voorbeeld is daarom ook Steve Jobs. Deze is ooit zeer klein gestart met een uniek project. Vandaag de dag heeft hij een bedrijf achtergelaten dat miljarden waard is door steeds zijn eigen visie te hebben en te innoveren. Maar natuurlijk ook door prachtige producten af te leveren. Elke dag beter presteren om de klant nét dat ietsje meer te kunnen aanbieden. Met deze filosofie ondernemen wij elke dag.
 
U kan bij ons terecht voor al uw communicatie naar de buitenwereld toe. Niet enkel een mooie en betrouwbare website, maar ook voor drukwerk. 3D Printing en uw marketing op Facebook en Google. 

Gebeurtenissen ondernemerschap

Bij het ondernemerschap zijn er steeds mooie en minder mooie gebeurtenissen. Bij het afleveren van een product ben je euforisch als de klant tevreden is over het resultaat.
Anderzijds is het ondernemen méér dan ontwerpen. Elke dag komt er een hele administratieve rompslomp bij kijken. En het leven als een ondernemer is kei hard en veel uren werken.

Ook een aanrader: De rijkste Belg en internationaal zakenman

Zakendoen binnen Nederlandstalig gebied

De komende jaren willen we als bedrijf steeds innovatief blijven. We gaan ons meer en meer toespitsen op de 3D ontwikkelingen. Binnen een aantal jaren is het niet meer ondenkbaar dat een website in 3D wordt weergegeven. 3D websites worden de trend! En wij als een innoverend bedrijf willen hier graag als eerste mee uitpakken. Omdat wij graag elke ondernemer willen helpen met hun online communicatie wensen wij zaken te doen met elk Nederlandstalig land waar Internationaal Ambitieus voor staat. Zodat ook hun bedrijf er online aantrekkelijk uitziet.

Seminars bij Google

Op regelmatige basis volgen wij met ons team seminars bij Google en zijn geabonneerd op de beste vaktijdschrijften zodat we steeds op de hoogte zijn van de laatste trends.

Ook een aanrader: 6 tips voor succesvol zakendoen in België

Boodschap

“The road to success is always under construction”

Actie

Wilt u graag meer weten over de diensten van ADD-Design, contact opnemen met Didier Rooms voor een samenwerking of vragen stellen over zakendoen in België kan dat via deze link.