• (+31) 85 792 0492
  • info@interamb.com

Documentaire over jonge internationale ondernemers 2

In het eerste deel schreef ik over de reden dat we begonnen zijn met het verzamelen van onze beelden tijdens het werken in het buitenland en dat hebben verwerkt tot een documentaire. Ook schreef ik over het belang van online zichtbaarheid. In dit artikel leg ik uit hoe dit ons verder heeft gebracht.

 

Vertrouwen
Men doet graag zaken of neemt eerder iets af van bedrijven die men al kent, want dat wekt vertrouwen. Ik weet nog dat we afgelopen maart een auto hadden gehuurd vanaf de luchthaven. Omdat ik met de verhuurder was meegelopen, had ik mijn tas met paspoort en rijbewijs niet meegenomen. Hij gaf aan dat hij mij kende van de Facebookpagina en dat hij had verwacht dat ik in het echt langer zou zijn. Ik gaf aan dat ik daar helaas niets aan kan doen. Het was wel attent dat ik de auto kon meenemen zonder eerst mijn documenten te overleggen, omdat de heer het wel vertrouwde. En hij gaf aan dat hij anders een slechte recensie op onze pagina zou schrijven. En dat kunnen we natuurlijk niet gebruiken!

 

Veel kijkers
De eerste video van onze documentaire is heel goed ontvangen op Facebook en is inmiddels meer dan 10.000 keer bekeken. Het leuke is dat je geen idee hebt wie ernaar heeft gekeken, maar dat je je wel bewust bent dat je je kijkers overal kunt ontmoeten. Kijk je mee naar de tweede aflevering?