• (+31) 85 792 0492
  • info@interamb.com

Documentaire over jonge internationale ondernemers – deel 1

Pascal en ik hebben de afgelopen tijd heel veel gereisd voor ons bedrijf. Meestal wordt ons gevraagd hoe de reis was. Veelal geef ik daarbij een antwoord van een minuut, terwijl we meestal zeven dagen van huis zijn. Ik kwam op het idee dat ik ons verhaal wilde delen op een andere manier, maar hoe?

Successen vastleggen
Afgelopen weekend spraken we in Rotterdam met Shurdon Faneyte. Hij vertelde over de groei van zijn bedrijf, maar dat hij niet de erkenning kreeg die hij verwachtte. Hij vertelde dat dit kwam omdat hij niet alles liet vastleggen wat hij deed. Daar waren wij het zeker over eens. Soms zegt men weleens dat wij teveel posten of te actief zijn, maar dat komt mede door de passie, maar nog meer omdat wij willen laten zien wat mogelijk is als bedrijf binnen een korte tijd.

Documentaire
Wij hebben veel vastgelegd van onze reizen naar Suriname en Curaçao tijdens de handelsmissies die wij hebben georganiseerd. De reden dat wij dit hebben gedaan, is vooral om te laten zien dat niet altijd alles even rooskleurig is als het lijkt. Maar zeker ook om andere ondernemers te motiveren om zichtbaarder te zijn op het internet en te profiteren wat dit voor jou en jouw bedrijf kan betekenen. Met name als je wilt internationaliseren. Wil jij ook weten wat er gebeurt tijdens onze reizen? Bekijk dan onderstaande video.