• (+31) 85 792 0492
  • info@interamb.com

Elia Augustijn: ‘voor mijn bedrijf reis ik naar Curaçao, Spanje en New York’

Internationaal Ambitieus is een consultancyplatform dat ondernemers op zakelijk gebied verbindt binnen de negen landen waar Nederlands één van de voertalen is. Van 17 tot en met 19 oktober 2016 organiseren wij in samenwerking met The Business Connection een handelsmissie voor ondernemers naar Curaçao. Eén van de deelnemers is de internationale topspreker Elia Augustijn. Wat voor bedrijf heeft zij en wat wil zij bereiken tijdens de handelsmissie naar Curaçao?

 

Als een echte wereldvrouw combineert Elia haar goedlopende bedrijven met haar grootste hobby en dat is reizen. Ze heeft jarenlang op Curaçao en op Ibiza gewoond. Inmiddels verdeelt ze haar tijd tussen New York, Spanje, Ibiza, Curaçao en Nederland. Als voormalig Financieel Analiste bij de Nederlandse Marine, heeft ze zich naast cijfers en analyses, altijd met “de mens” bezig gehouden.

Er zijn drie vragen waar Elia zich altijd mee bezig houdt:

  1. Wat drijft een mens?

  2. Hoe kan ze meer sturing geven aan haar leven?

  3. Hoe kan ze het leven van anderen waardevoller maken?
     

In haar leven heeft ze extreme armoede en rijkdom meegemaakt. Maar ze weet als geen ander hoe het is om je dromen waar te maken en je ideale leven te manifesteren met een duidelijke focus, vrijheid en plezier in het leven. Elia gunt het iedereen!

Bedrijfsactiviteiten

Elia combineert coaching en trainingen die gericht zijn op ondernemerschap, presentatie en teamtraining. Daarnaast is ze een business concept bedenkster; ze ziet overal kansen en mogelijkheden. Elia coacht en traint ondernemers, professionals en organisaties over de hele wereld. Dit doet ze in het Nederlands, Engels, Spaans en Papiamentu.

 

Verwachtingen Curaçao

Elia is opgegroeid op Curaçao en ondanks haar vele reizen heeft Curaçao nog steeds een bijzonder plekje in haar hart. Ze is op zoek naar ondernemers en bedrijven om op internationaal niveau mee samen te werken. Ook wil ze ondernemers op Curaçao motiveren en inspireren om hun zichtbaarheid te vergroten. Elia kan ondernemers helpen om marketing technisch sterker te worden. Ze is zelf een doorzetter en kent de klappen van de zweep als ondernemer. Haar levens- en businessmotto is:

“Soms moet je iets opgeven, of alleen durven te staan, wetende dat er iets groter of mooier in het vooruitzicht is.”