• (+31) 85 792 0492
  • info@interamb.com

Emeli Colen: ‘Suriname bezoeken wordt een mix van business & pleasure’

Feature Image

Van 27 tot en met 29 maart 2020 organiseert Internationaal Ambitieus de vierde handelsmissie naar Suriname voor bedrijven uit Aruba, Bonaire, België, Curaçao en Nederland.

Eén van de personen die zal deelnemen is Emeli Colen. Wat is haar motivatie om met Internationaal Ambitieus mee te reizen naar Suriname?

Hi, ik ben Emeli Colen, geboren Yu di Kòrsou maar opgegroeid in het mooie zuiden van Nederland. Mijn Brabantse accent verraadt het altijd al.

Sinds 2012 ben ik weer woonachtig op Curaçao en pendelen we tussen Nederland en Curaçao. Naast onze honden houd ik van lezen. In 2019 heb ik een ware Books & Wine Club opgericht.

Mijn man en ik houden van reizen en daar draagt de nieuwe uitdaging, Licentiehouder voor SMCOV van David Covey voor 20 (ei)landen in de regio aan bij.

Welke bedrijfsactiviteiten onderneemt u met uw onderneming?
Met BLACK Curaçao bieden we trainingen aan op het gebied van productiviteit & communicatie.

We zijn licentiepartner voor de productiviteitstraining Getting Things Done® van de alom bekende David Allen, de communicatietraining Streamline Certified® en we hebben onze zelfontwikkelde training, Challenge Accepted by Emeli®.

Daarnaast verzorgen we ook coachingtrajecten en trainingen op maat om het beste uit uzelf of uw team te halen!

Welke band heeft u met Suriname of wat verwacht u in Suriname te ontdekken?
Zowel tijdens het wonen in Nederland, als sinds mijn terugkeer naar Curaçao, heb ik veel mensen uit Suriname leren kennen. Ik ben groot fan van Surinaams eten en het land bezoeken staat al een tijdje hoog op mijn lijstje voor een leuke vakantie. Dat ik nu de kans krijg om business met pleasure te mixen maakt het alleen maar leuker.

Wat verwacht u te bereiken tijdens de handelsmissie en met wat voor soort bedrijven wilt u het liefst in contact komen?
Wij verzorgen trainingen voor particulieren, ondernemers, overheden en multinationals. Productiviteit en communicatie is voor iedereen belangrijk en draait uiteindelijk om persoonlijke groei.

We komen graag in contact met iedereen die productiever door het leven wil en bedrijven die deze groei voor hun medewerkers wensen.

Waar kunt u ondernemers bij helpen en heeft u eventueel een inspirerende boodschap waar u mee wilt afsluiten?
BLACK helpt u graag bij het bereiken van uw eigen doelen en dat van uw team, op welk gebied dan ook. Focus management, leren snellezen of het structureel realiseren van een lege inbox – BLACK stemt de trainingen volledig af op uw behoefte. Van erkende methodes als Getting Things Done® en Streamline Certified® tot de eigen training Challenge Accepted®: met behulp van slimme toepassingen en lifehacks krijg je meer gedaan in minder tijd.
Het resultaat? Rust, controle en overzicht.

Wilt u ook werk maken van uw eigen productiviteit en dat van uw team? Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek wat BLACK voor u kan betekenen.