• (+31) 85 792 0492
  • info@interamb.com

Internationaal Ambitieus Evenementen

Feature Image

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Naast onze handelsmissies verbinden we ook op andere wijze ondernemers aan elkaar. Soms lopen de handelsmissies parallel aan de evenementen, die we gelijktijdig organiseren als we eenmaal in het land van bestemming zijn. Zo hebben we standaard netwerkbijeenkomsten in het handelsmissieprogramma opgenomen, zowel besloten als openbaar. De besloten netwerkbijeenkomst wordt vaak gecombineerd met een bedrijfsbezoek, waarbij de gastheer ā€“of vrouw naast de handelsdelegatie ook lokale ondernemers bij het bedrijf ontvangt. Verder hebben we ook het jaarlijks congres, die we vooralsnog in Suriname organiseren. Hiervoor laten we internationaal sprekers overvliegen en stimuleren we internationaal zakendoen tussen Suriname en Aruba, Bonaire en CuraƧao. Tenslotte organiseren we regelmatig masterclasses en informatiebijeenkomsten, die als preview dienen voor mensen die zich willen oriĆ«nteren op hun mogelijkheden op internationaal gebied.

Wil je op de hoogte gehouden worden van onze evenementen? Meld je dan voor de nieuwsbrief en je wordt tijdig geinformeerd en up to date gehouden.

Tijdens de besloten bijeenkomsten vindt vaak ook al matchmaking plaats, waarbij we de deelnemende organisaties koppelen aan lokale ondernemers. Dat past ook beter bij een besloten bijeenkomst, waar het aantal genodigden en aanwezigen beduidend kleiner is dan bij openbare netwerkbijeenkomsten. Vaak koppelen we de besloten netwerkbijeenkomst aan een bedrijfsbezoek. Een lokale ondernemer biedt zich dan aan als gastheer ā€“of vrouw en stelt een ruimte beschikbaar en zorgt daarbij hapjes en drankjes. Wij zorgen ervoor dat zowel onze delegatie als andere genodigden aanwezig zijn. Daarmee creĆ«ren we gelijktijdig aan de besloten netwerkbijeenkomst een spectaculair bedrijfsbezoek.

Daar is iedereen uitgenodigd en wordt er in korte tijd veel verbinding tot stand gebracht.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]