• (+31) 85 792 0492
  • info@interamb.com

Event: ‘succesvol groeien door internationaal ondernemen’

Op donderdag 29 juni van 19:30 tot 22:30 organiseert Internationaal Ambitieus bij de Rabobank in Almere(Rabotoren) het evenement: ‘Succesvol groeien door internationaal ondernemen’. Tijdens dit evenement wordt het belang van internationaal ondernemen belicht en met name wat dat voor ondernemers kan betekenen.

 

Nederland is de zevende exporteur ter wereld en is een handelsnatie bij uitstek. De Nederlandse export is goed voor 32% van het Bruto Binnenlands Product en zorgt voor meer dan 2 miljoen banen. De overheid is op dit moment initiatieven aan het uitvoeren die moeten leiden tot groei. Het streven is dat Nederland in 2030 40% van het nationaal inkomen in het buitenland verdient. Een van de initiatieven zijn de handelsmissies, waar Internationaal Ambitieus ook aan bijdraagt als organisator.

 

 
Voor het evenement van donderdag komt er speciaal een gast vanuit Curaçao overgevlogen, die als spreker zal vertellen over de kansen en mogelijkheden die Curaçao biedt als HUB. Met name richting Canada, de Verenigde Staten, Latijns –en Zuid-Amerika zoals bijvoorbeeld Colombia. Tevens zal worden benadrukt welke opkomende markten voor Nederlandse ondernemers interessant zijn. De ideale avond voor ondernemers die zich internationaal willen oriënteren of reeds actief zijn in het buitenland. Het evenement wordt afgesloten met een netwerkborrel.

Klik hier voor meer informatie