• (+31) 85 792 0492
  • info@interamb.com

Familie Tarquini: Populaire icecream exporteren naar Curaçao

Van 24 tot en met 26 november 2019 organiseert Internationaal Ambitieus de zevende handelsmissie naar Curaçao voor bedrijven uit Aruba, Bonaire, België, Suriname en Nederland.

Eén van de personen die zal deelnemen zijn Francesco en Ellen Tarquini, eigenaren van restaurant Padre Nostro, uit Suriname. Wat is de motivatie om met Internationaal Ambitieus mee te reizen naar Curaçao?
 

''Wij zijn Francesco en Ellen Tarquini, 57 en 55 jaar en trotse eigenaren van het Italiaans restaurant Padre Nostro (betekent: Onze Vader van het gebed Onze Vader in de hemel). Onze interesses gaat uit naar het geloof en de passie voor vruchten en icecream, omdat Ellen een fruitliefhebber is en Francesco de ijsbereider. Daarnaast hebben we ook twee lieve kinderen.''
 

Verkooplocaties uitbreiden

''Wij hebben een Italiaans restaurant en begonnen Italiaans icecream met Surinaamse tropische vruchten aan te bieden als dessert dat vervolgens heel goed werd ontvangen door onze gasten'', geeft Ellen aan.

Het bleek zo populair te zijn dat het nu het paradepaardje van Padre Nostro is geworden. Per augustus worden de verkooplocaties verder uitgebreid, want naast het restaurant is de icecream dan ook te verkrijgen in de toeristische trekpleister de Palmentuin. Recent is er een plan ingediend bij de Inter-American Development Bank om een icecream fabriek in Paramaribo op te zetten en deze is goedgekeurd.  

 

Curaçao beter leren kennen

''Wij zijn tot nu toe maar 1 keer op Curaçao geweest voor vakantie, maar in november gaan wij daar verandering in brengen door onze deelname aan de handelsmissie.

Wij hebben vrienden wonen op het eiland en willen graag meer te weten komen van de mensen, cultuur en manier van zakendoen'', geeft het koppel enthousiast aan.

Exporteren naar Curaçao en eilanden binnen het Koninkrijk
Onze icecream is reeds eerder succesvol geëxporteerd naar Curaçao en vervolgens verkocht in een restaurant.
Wij willen dit graag uitbreiden en duurzaam opzetten vandaar dat wij graag in contact komen met importeurs en distributeurs die met ons willen samenwerken om niet alleen naar Curaçao maar ook naar de andere eilanden binnen het Koninkrijk te exporteren.

Handelsmissie Curaçao
''Dit wordt onze eerste deelname aan de handelsmissie en kijken er zeer naar uit om het eiland nu op een andere manier te leren kennen en mensen kennis te laten maken met onze heerlijke ijs'', sluit het koppel Tarquini af.

Heeft u ook interesse om zaken te doen met Curaçao en met ons mee te reizen? Klik op de banner voor meer informatie!