• (+31) 85 792 0492
  • info@interamb.com

Fauzia Mahomed Radja is één van de ‘Kleurrijke Top 100’ invloedrijke Nederlanders

Fauzia Mahomed Radja is een powervrouw van 32 jaar. Naast het ondernemen houdt ze van reizen, food en sport. Met dezelfde passie werkt zij ook aan haar bedrijven en de organisaties waar zij aan is verbonden. Zij is directeur en oprichter van FM Consultancy en FM Professionals. Met deze organisaties begeleidt ze MKB-bedrijven op het gebied van Strategisch Management en HR-vraagstukken. Daarnaast is zij bestuurslid bij BusinessIn, een community die ondernemers met elkaar verbindt door middel van netwerkbijeenkomsten. Een heugelijk feit is ook dat Fauzia in 2015 is opgenomen in de 'Kleurrijke Top 100'. Dit initiatief staat voor kleurrijke, maar vooral invloedrijke Nederlanders en is onder andere gesponsord door de ABN AMRO Bank en de Gemeente Amsterdam.
 

Wil jij weten waar voor successtrategieën zij jou geeft om toe te passen?

Om je doelen te behalen is het belangrijk om scherp, maar vooral gefocust aan het werk te gaan. Indien je niet weet waar je heen wilt, dan is het belangrijk om je te omringen met mensen die jou kunnen stimuleren om dit wel te ontdekken. Met mijn bedrijf help ik ondernemers om weer te focussen op hun core business en te zorgen dat ze hun doelen verwezenlijken.

Kan je meer vertellen over FM Consultancy en hoe jij onder andere ondernemers helpt?

In mijn carriëre ben ik veel ondernemers tegengekomen die met bepaalde vraagstukken zaten die hen belemmerden om op wat voor manier dan ook te kunnen groeien, zowel persoonlijk als met hun organisatie. Vanuit mijn studie en werkervaring heb ik een bedrijfskundige achtergrond en daardoor kan ik snel processen in kaart brengen en optimaliseren waar nodig. Ik help de ondernemers met hun vraagstukken en zij kunnen weer effectiever gaan ondernemen.

 

Wat levert volgens jou succes op?

Mijn persoonlijke boodschap is heel simpel; 'werk hard en ga ervoor'. Zorg dat je goed weet wat je wilt en geef 200% aan inspanning. Ondernemen is hard werken en vooral blijven doorgaan. Wees eerlijk en oprecht en keer altijd terug naar je eigen basis. Op deze manier kan je succesvol worden in wat je doet. Succes is niet alleen af te meten aan het verdiende geld, maar ook het verschil wat je kan maken in mensen en hun persoonlijke situatie alsmede in hun bedrijfsomgeving.

 

Hoe maak je dat concreet?

Het is belangrijk dat jij voor jezelf een doel stelt en een tijdslijn, zodat jij daarmee aan de slag kan gaan. Visualiseer het voor jezelf en werk aan je doel. Daarnaast mag een ambitieus persoon altijd contact met mij opnemen om te sparren.