• (+31) 85 792 0492
  • info@interamb.com

Fenny-Adeline Zandgrond: ‘een succesvolle zakelijke samenwerking tussen Suriname en Curaçao mogelijk’

Van 17 tot en met 20 maart 2019 organiseert Internationaal Ambitieus de zesde handelsmissie naar Curaçao voor bedrijven. Eén van de personen die zal deelnemen is Fenny-Adeline Zandgrond. Wat voor bedrijf heeft zij en waar is zij op zoek naar tijdens de handelsmissie?

'Mijn naam is Fenny Adeline Zandgrond en Surinaamse in hart en nieren.'
 

'Ik ben gek op het buitenleven en steeds bezig mijn grenzen te verleggen. Ondernemen is durven en die uitdaging is mijn drijfveer. In de natuur, tradities en culturen liggen mijn grootste inspiraties.'
 

GoSu! Spice & Greens Suriname

GoSu! Spice & Greens Suriname is gespecialiseerd in traditionele voedingsmiddelen, kruiden en theesoorten. De producten worden vervaardigd volgens het Surinaams traditioneel recept, afkomstig van de Afro-Surinamers in stad en binnenland.

Uitzonderlijk is onze voedselveilige verpakking die voorkomt dat het product geïnfecteerd raakt met allerlei chemische stoffen.

Onbespoten, verse en geneeskrachtige kruiden- en theesoorten die het lichaam ontgiften en vrijwaren van allerlei (welvaarts)ziekten. Het assortiment breidt zich steeds verder uit.
GoSu! Spice & Greens Suriname biedt niet alleen het gezin een gezond en verantwoordelijk alternatief, maar ook de horecasector en andere grootgebruikers hebben een brede keuze.

 

Samenwerking tussen Curaçao en Suriname

Fenny geeft voorts aan dat Curaçao veel Surinamers huisvest. 'De band tussen Suriname en Curaçao dateert al vanaf de vorige eeuw met de operatie van de Shell raffinaderij. De historische achtergronden van de twee landen zijn vrijwel identiek', vertelt zij.

'Curaçao is nu grotendeels gericht op toerisme, terwijl Suriname veel natuur en natuurproducten biedt. Succes bij een zakelijke samenwerking is er dus zeker.'

 

Wat verwacht u te bereiken tijdens de handelsmissie en met wat voor soort bedrijven wilt u het liefst in contact komen?

Het zou mooi zijn als ik de juiste mensen ontmoet waarmee ik goede zakelijke afspraken kan sluiten. De bedrijven waarmee ik in contact wens te komen zijn betrouwbare en serieuze opkopers/inkopers van bedrijven (hotels, supermarkten, drugstores), distributeurs, exporteurs, etc.

 

Waar kunt u ondernemers bij helpen en heeft u eventueel een inspirende boodschap waar u mee wilt afsluiten?

'Iedereen heeft een talent. Onderzoek dat talent en maak er je business van. Stel je talent ter beschikking aan de samenleving. Op deze manier bereik je een volledig pakket van: geluk, plezier en persoonlijke welvaart.

In contact komen met mevrouw Zandgrond? Tijdens onderstaand event is dat mogelijk. Klik op de flyer om u aan te melden.