• (+31) 85 792 0492
  • info@interamb.com

Geld is Energie

In mijn vorige artikel 'Financiële risico's; de gevolgen' heb ik me opengesteld over mijn financiële situatie. Of tenminste, wat ik vanwege mijn gemaakte beslissingen in het verleden ervaar in het heden. Praktisch gezien is er geen respons op gekomen, maar er is sindsdien wel al een hoop veranderd…

 

Het voelt echt letterlijk alsof ik de lucht heb geklaard door mezelf kwetsbaar op te stellen en in de openheid te delen hoe ik me voel en wat ik ervaar. Door 'gewoon' te schrijven over één van de twee onderwerpen waar een taboe op heerst, namelijk geld – de andere is seks, iets waar ik overigens ook gewoon openlijk over praat.

 

Geld is energie
Eigenlijk is alles energie. Alles in het universum bestaat uit vibrerende atomen. Dus ook geld. Het is iets wat bedacht en gecreëerd is door de mens. Waarom hebben de meeste mensen er dan zo een haat-liefde-verhouding mee? Waarom kost het moeite om het te verkrijgen en lijkt het alsof we onszelf moeten bewijzen voordat we het waard zijn om het te ontvangen?

 

Collectief
Omdat dat in de maatschappij aangeleerd is gekregen. Want stel je voor dat we allemaal oprecht zouden geloven dat we het leven kunnen leiden wat we willen – en het daarom dus ook DOEN, dan hebben de rijken toch geen elite-positie meer?! Dus, wat geloof jij over geld? En niet, wat denk je dat je gelooft, maar wat zit er écht?

 

Erkenning
Zolang jouw realiteit niet laat zien dat dat is wat je gelooft, is het tijd om de waarheid onder ogen  te zien, zodat er daadwerkelijk verandering kan plaatsvinden. Anders houd je jezelf voor de gek en onnodig op dezelfde plek. Op het moment dat ik écht de confrontatie met mezelf aanging, vond er een verschuiving plaats. 

 

Emoties
Ik leerde dat ik diep van binnen geloofde dat je alleen de dingen moet kopen omdat ze goedkoop zijn, zoals mijn moeder doet. Of dat ik niet gesteund wordt door het universum als ik het echt nodig heb, omdat mensen die voor mij belangrijk waren, mij hebben laten vallen. Maar door dat niet de ruimte te geven, blijf ik mezelf slachtoffer houden van de situatie. Ja, zelfs als ik heel stoer zeg 'dat ik eroverheen ben en dat ik voor mezelf zorg. Dat ik mijn gedachten positief houd en voor mijn doelen ga.'

 

Stroming
Begrijp me niet verkeerd, ik geloof wel dat je moet focussen op wat je wilt. Maar wat er onder de oppervlakte zit,  moet je niet negeren. Want zodra je dat de ruimte geeft om uit je systeem te bewegen, is er weer extra plek voor stroming. Ook van geld dus! In je energieveld hoort gewoonweg een stroming te zijn van expansie van geven en nemen, aangaande alle facetten van je leven. Bewustwording is de sleutel.

 

Overvloed blokkades
Sinds ik dit heb ingezien, gevoeld en ervaren, heb ik besloten om de maand juli 'Abundance sessies' aan te bieden, waarbij we op elk niveau kijken naar welke blokkades er nog zitten die jou weerhouden van het ontvangen van overvloed. 

 

 

 

 

 

 

En dan ook echt op elk niveau; fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en praktisch. We schonen de hele boel op, waardoor er een hoop helderheid ontstaat over het vervolgen van je pad. Neem gerust contact met me op voor meer informatie hierover. šŸ˜‰